Sport

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul Constanța, din etapa a 7-a a play-off-ului!

FCSB a pus în vânzare pentru suporteri biletele pentru meciul cu Farul Constanța, care ar putea fi primul meci acasă în postura de campioană.
23.04.2024 | 11:21
FCSB a pus in vanzare biletele pentru meciul cu Farul Constanta din etapa a 7a a playoffului
FCSB - Farul, cât costă biletele pentru meciul de pe Arena Națională / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Clubul lui Gigi Becali are parte de un meci de foc pe Arena Națională cu Farul Constanța. Liderul actual al SuperLigii, FCSB, este aproape să fie campioană și până la ora meciului cu trupa lui Gheorghe Hagi.

Cât costă biletele pentru meciul cu Farul

FCSB primește vizita Farului pe data de 27 aprilie, cu începere de la ora 20:30, iar bucureștenii vând biletele deja. Partida contează pentru etapa a 7-a a play-off-ului, a doua din returul acestui segment de campionat.

ADVERTISEMENT

Partida se va disputa pe Arena Națională și este de așteptat ca mulți fani roș-albaștrii să sosească pe stadion. Aproape campioană, FCSB va putea fi matematic triumfătoare în SuperLiga chiar de etapa aceasta, în funcție de rezultate.

Costurile biletelor variază între 30 de lei și 250 de lei, în funcție de sectorul ocupat. Cele mai ieftine bilete sunt la peluză, urmând ca cele de la tribună să fie 55 de lei la primul inel. În cazul în care fanii optează pentru biletele VIP, acestea variază între 150 – 250 lei.

ADVERTISEMENT

Programul caselor de bilete încă nu a fost anunțat de clubul lui Gigi Becali, însă este de așteptat ca vânzarea online să circule. Rezultatele bune ale trupei lui Charalambous a adus și fanii pe stadion, care l-au umplut până la refuz cu Rapid, fiind peste 45.000 de fani!

Duelul patronilor-antrenori, Gigi Becali – Gheorghe Hagi

Gigi Becali, cunoscut pentru practicile sale de a se impune peste antrenori, va da piept cu Gheorghe Hagi. Hagi este patron-antrenor al Farului Constanța, însă oficial, dar postura este una cel puțin amuzantă.

ADVERTISEMENT

Deși rezultatele celor doi nu pot fi comparate, FCSB și Farul sunt extrem de echilibrate în dueluri. Campioana en-titre, Farul, i-a furat titlul lui Gigi Becali chiar sub nasul lui la Ovidiu, sezonul trecut.

FCSB a avut titlul în mână, după ce a deschis scorul și a condus cu 2-0, prin golurile lui Adrian Șut și Compagno. Însă, soarta meciului a fost întoarsă într-o manieră entuziasmantă, iar Farul a fost încununată campioană.

ADVERTISEMENT

Ultimele 5 dueluri de pe Arena Națională i-au adus FCSB-ului 2 victorii, asemenea Farului, dar și un egal. Ultima partidă dintre cele două a adus-o pe FCSB victorioasă, scor 1-0 la Ovidiu, în urmă cu 3 săptămâni.

ADVERTISEMENT
1,95 este cota pentru "Total goluri peste 2,5" la FCSB - Farul