Sport

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari. De unde pot fi cumpărate și cât costă

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari din etapa cu numărul patru a play-off-ului Casa Pariurilor Liga1. Fanii le pot achiziționa online.
05.04.2022 | 07:53
FCSB a pus in vanzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari De unde pot fi cumparate si cat costa
FCSB dă piept cu FC Voluntari în cea de-a patra etapă a play-off-ului. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După înfrângerea usturătoare cu Universitatea Craiova, scor 0-2, pentru FCSB urmează un nou test dificil, cu FC Voluntari, echipă aflată pe poziția a treia în clasamentul play-off-ului. Meciul are loc tot pe Arena Națională, drept pentru care fanii sunt așteptați în număr cât mai mare în tribune.

S-au pus în vânzare biletele pentru FCSB – FC Voluntari. De unde pot fi cumpărate și ce prețuri au

Potrivit unui comunicat publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare, roș-albaștrii au pus în vânzare biletele pentru duelul programat luni, 11 aprilie, la ora 21:00. Acestea pot fi achiziționate online accesând www.bilete-fcsb.ro. și au prețuri cuprinse între 15 și 100 de lei, după cum urmează:

ADVERTISEMENT
  • PELUZĂ – 15 LEI
  • TRIBUNA 2 – 50 LEI
  • VIP 3 – 60 LEI
  • VIP 2 – 75 LEI
  • VIP 1 – 100 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până luni, 11 aprilie, ora 12:00. În schimb, biletele standard vor putea fi comandate online până joi, 7 aprilie”, anunță vicecampioana.

ADVERTISEMENT

Programul caselor de bilete ale stadionului

Pentru suporterii care își doresc să achiziționeze tichetele direct de la Arena Națională, casele vor fi deschise atât duminică, 10 aprilie, între 11:00 și 19:00 (Bulevardul Basarabia), cât și în ziua meciului din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, în același interval orar (Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu).

Odată cu ieșirea României din starea de alertă, nu mai este obligatorie purtarea măștii de protecție, iar spectatorii nu mai trebuie să prezinte certificatul verde sau dovada efectuării unui test COVID. Cu toate acestea, vă recomandăm, pentru protecția dumneavoastră, să purtați în continuare masca în interior”, se mai arată în comunicatul clubului.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari a rămas fără Constantin Budescu: „Trebuie să iau o pauză”

Scos pe targă în minutul 33 al meciului cu Farul Constanța, Constantin Budescu va lipsi o perioadă de pe gazon, ceea ce înseamnă că FC Voluntari nu se va putea baza pe el împotriva FCSB-ului.

Salutare, mulțumesc tuturor pentru mesaje, mulțumesc pentru gândurile bune, din păcate trebuie să iau o pauză din cauza acestei accidentari. Ne revedem curând. Multă sănătate, vă îmbrățisez cu drag!!!”, a transmis „Budi”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,35 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT