Sport

Constantin Budescu, prima reacție după accidentarea la tendon din FC Voluntari – Farul 1-0: „Din păcate, trebuie să iau o pauză”

Veteranul lui FC Voluntari, mijlocașul Constantin Budescu, a suferit o accidentare gravă în partida cu Farul Constanța și a ieșit pe targă în minutul 33.
03.04.2022 | 14:35
Constantin Budescu prima reactie dupa accidentarea la tendon din FC Voluntari  Farul 10 Din pacate trebuie sa iau o pauza
Constantin Budescu mai are contract cu FC Voluntari până pe data de 3 iunie 2022. Sursă foto: Digi Sport
ADVERTISEMENT
03-04-2022
11:35

Constantin Budescu a confirmat temerile în privința accidentării sale

Mijlocașul lui FC Voluntari a anunțat print-o postare pe pagina oficială de Instagram că va lipsi o perioadă de timp de pe gazon:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by BUDESCU CONSTANTIN (@budescuconstantin10)

„Salutare, mulțumesc tuturor pentru mesaje, mulțumesc pentru gândurile bune, din păcate trebuie să iau o pauza din cauza acestei accidentari, ne revedem curând. Multă sănătate, vă îmbrățisez cu drag!!!”, a transmis Budescu.

02-04-2022
17:01

Mihai Stoica îl invită pe Budescu la FCSB să își revină după accidentare

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat în direct la Orange Sport că Budescu e așteptat la baza echipei de la Berceni, pentru a se recupera după accidentarea gravă.

„Îl așteptăm pe Budescu la noi pentru perioada de recuperare. Oriunde joacă, FCSB este acasă pentru el. E al nostru, este un băiat special, un caracter deosebit”, a declarat Meme.

Ajuns la 33 de ani, cariera mijlocașului lui FC Voluntari este în pericol, după ce acesta a ieșit pe targă în prima repriză a meciului cu Farul Constanța din Casa Pariurilor Liga 1.

Constantin Budescu, accidentare gravă la tendon din cauza sinteticului dur de la Voluntari

Budescu a avut parte de un ghinion teribil la meciul cu Farul Constanța și s-a accidentat datorită calității proaste a suprafaței de joc de pe stadionul „Anghel Iordănescu”. VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

În minutul 33 al meciului, Constantin Budescu a fost înlocuit cu Droppa, după ce a călcat strâmb la o fază la care a încercat să paseze.

Veteranul ilfovenilor a ieșit schimonosit de durere și cel mai probabil are probleme serioase la tendonul piciorului stâng.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, scos cu targa de pe teren

Budescu nu a putut ieși singur de pe teren și a avut nevoie de intervenția echipei medicale, care l-a scos pe targă de pe teren.

Constantin Budescu a evoluat în zece meciuri în acest sezon pentru FC Voluntari și a reușit un gol și două pase decisive.

ADVERTISEMENT

„Budi-gol” mai are contract cu Voluntari până pe data de 3 iunie 2022 și are un salariu lunar excelent, de 12.000 de euro.

Constantin Budescu, dorit de Petrolul Ploiești: „Să promovăm şi probabil în vară vom vorbi”

Constantin Budescu a jucat la Petrolul Ploiești încă de la 16 ani, iar mijlocașul care locuiește în orașul aflat la 60 de kilometri de București chiar a venit alături de copiii săi la meciurile „găzarilor” de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul „lupilor-galbeni”, Nae Constantin, a recunoscut că l-a ofertat pe Budescu în această pauză competițională: „L-am dorit pe Budescu. Am vorbit cu el în pauza de iarnă, dar a ales să joace în Liga 1. Îi urez să fie sănătos. Să promovăm şi probabil în vară vom vorbi dacă vrea să se întoarcă acasă”.

Constantin Budescu a evoluat pentru Petrolul Ploiești nu mai puțin de șase ani, în perioada 2005-2011, când s-a transferat la Astra Ploiești.

ADVERTISEMENT