Sport

FCSB a trimis la UEFA lista pentru grupele Conference League. Cine a sărit din schemă ca să-i facă loc lui Compagno

FCSB a trimis la UEFA lista pentru grupele Conference League, iar vicecampioana României l-a pus deja pe Andrea Compagno, atacantul venit de la FC U Craiova.
03.09.2022 | 00:33
FCSB a trimis la UEFA lista pentru grupele Conference League Cine a sarit din schema ca sai faca loc lui Compagno
FCSB a trimis la UEFA lista pentru grupele Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vadim Rață este jucătorul pe care FCSB l-a scos de pe listă și pe care MM Stoica îl sfătuiește să se întoarcă la FC Voluntari.

FCSB a trimis la UEFA lista pentru grupele Conference League

MM Stoica a anunțat că FCSB a trimis la UEFA lista pentru grupele Conference League, adăugându-l pe Andrea Compagno în locul lui Vadim Rață, mijlocașul pe care Gigi Becali nu vrea să îl mai vadă la echipă.

ADVERTISEMENT

Referitor la viitorul internaționalului moldovean, MM Stoica i-a transmis că ar fi mai bine să se întoarcă la FC Voluntari, în caz contrar Gigi Becali se va ambiționa în privința lui:

„S-a trimis lista în această după-amiază. Nu sunt surprize, intră Compagno, iese Rață. Rață va decide ce își dorește, mingea e la el, Voluntari și-l dorește, el trebuie să fie de acord cu condițiile alea.

ADVERTISEMENT

Eu l-am sfătuit că ar fi mai bine să plece, pentru că dacă el va rămâne, Gigi se va ambiționa. El e proprietarul clubului, nu ai ce să faci. Ca salariu iese cam pe-acolo cum câștigă la noi, nu e mare diferență, dar diferența e că nu ar mai fi la noi”.

„Singura schimbare e Rață față de ce a fost la Viking, în rest îi avem pe toți la dispoziție”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Scaunul pe care stăm arde rău!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre lupta FCSB-ului pentru a ocupa un loc în play-off, gândindu-se și la meciurile pe care vicecampioana României le are de jucat în grupele Conference League:

„Campionatul a devenit mai important, pentru că ne îndepărtăm de play-off, scaunul pe care stăm acum arde rău de tot.

ADVERTISEMENT

E complicat, pentru că în Europa sunt bani și e interes, în cealaltă parte e obiectiv imediat să ajungem în zona play-off-ului”.

„CFR Cluj și Universitatea Craiova nu pot fi scoase din discuție și din ce s-a întâmplat până acum atât Farul, cât și Rapid sunt candidate la titlu. Farul a arătat bine, Rapid a avut ceva șansă, dar a strâns puncte și asta contează”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,50 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT