Fotbal intern

FCSB, al treilea eșec consecutiv! Câți ani au trecut de la ultima contraperformanță

14.02.2021 | 22:22
FCSB al treilea esec consecutiv Cati ani au trecut de la ultima contraperformanta
ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns la a treia înfrângere consecutivă, după ce a piedut de data asta în fața celor de la FC Hermannstadt, în etapa a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1, stabilind o nouă contraperformanță.

Echipa lui Toni Petrea e din nou în pericol să piardă „fotoliul” de lider al campionatului, după ce FC Hermannastadt a reușit prima victorie în ultimele zece partide.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Liviu Ciubotariu au reușit să câștige partida în urma unui penalty controversat, la o fază la care în opinia centralului Cătălin Popa. portarul Andrei Vlad l-ar fi faultat pe croatul în vârstă de 28 de ani, Bagaric.

FCSB nu a mai pierdut trei meciuri la rând de mai bine de doi ani și jumătate

FCSB a reușit să-și egaleze contraperformanța din sezonul 2018/2019 când au pierdut de asemenea trei partide la rând, împotriva celor de la FC Botoșani, în Europa League cu Alashkert și apoi la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Liderul din Casa Pariurilor Liga 1 a mai avut o singură dată în acest sezon două înfrângeri consecutive, dar atunci a avut probleme mari de lot din cauza infectării cu coronavirus. Astfel, bucureștenii pierdeau la Giurgiu calificarea cu Slovan Liberec, iar apoi sufereau imediat o înfrângere la Iași, cu scorul de 5-2.

Seria negativă a FCSB-ului din 2019

  • 29.07.2019: FCSB – FC Botoșani 0 – 2
  • 01.08.2019: FCSB – Alashkert 2 – 3
  • 05.08.2019: Astra Giurgiu – FCSB 2 – 1
ADVERTISEMENT

Astfel, echipa lui Gigi Becali nu a mai suferit trei înfrângeri la rând de mai mult de doi ani și jumătate. Atunci, FCSB a avut o serie de nu mai puțin de șase eșecuri consecutive și a primit 16 goluri. Celelalte înfrângeri au fost: 1-3 cu Voluntari, 1-2 cu Iași și 0-4 cu Gaz Metan Mediaș.

FCSB acuză lipsa lui Dennis Man și e la cel mai slab meci din 2021. Doar un gol marcat în luna februarie

FCSB a marcat doar un singur gol în luna februarie, iar în meciul de la mediaș cu Hermannstadt a trimis numai trei șuturi pe spațiul porții, fiind cel mai slab meci al echipei lui Toni Petrea din 2021. Pasa proastă prin care trece FCSB se vede cel mai bine la capitolul goluri, unde echipa suferă după plecarea lui Dennis Man și a marcat doar un singur gol în luna februarie.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, FCSB rămâne cea mai ofensivă echipă din campionatul României, după ce a marcat nu mai puțin de 48 de goluri, dintre care 14 au fost reușite de golgeterul Dennis Man.

De altfel, se pare că FCSB reușește să piardă trei meciuri la rând o dată la fiecare doi ani. Exceptând seria negativă din 2019, bucureștenii au mai reușit aceeași contraperformanță la finalul lui 2017, când pierdeau de asemenea trei meciuri la rând:

  • 17.11.2017: Poli Iași – FCSB 1 – 0
  • 23.11.2017: Viktoria Plzen – FCSB 2 – 0
  • 26.11.2017: Astra Giurgiu – FCSB 2 – 0

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 8,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT