Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, analizată la sânge în direct la Fanatik SuperLiga. Comparat cu Neuer, Târnovanu a cules toate laudele: „Ai impresia că nu poți să-i dai gol!”. Video exclusiv

FCSB a reușit o victorie importantă în derby-ul cu Universitatea Craiova, și care a fost întoarsă pe toate părțile. Ștefan Târnovanu, decisiv pentru vicecampioana României.
01.05.2023 | 15:38
FCSB analizata la sange in direct la Fanatik SuperLiga Comparat cu Neuer Tarnovanu a cules toate laudele Ai impresia ca nu poti sai dai gol Video exclusiv
Ștefan Târnovanu a fost cel mai bun jucător de pe teren în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB continuă cursa de urmărire a celor de la Farul Constanța, iar derby-ul cu Universitatea Craiova a fost analizat la sânge la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB, primă repriză extrem de modestă împotriva Universității Craiova: „Nu mi-a plăcut jocul”

Bănel Nicoliță a comentat jocul slab al FCSB din prima repriză și știe cum a reușit să se redreseze echipa în a doua parte a meciului: „Un prim unsprezece catastrofal, cu banda dreaptă la mici. La pauză au venit cele două schimbări bune și jocul a fost puțin altfel. În prima repriză în afară de cornerul ăla bătut bine de Coman. Nu mi-a plăcut jocul. Târnovanu a fost numărul unu. A avut niște intervenții incredibile, a prins încredere cu prima intervenție, iar Sepsi a relansat campionatul”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS

Adi Ilie consideră că FCSB a avut doar doi jucători pe teren în prima repriză: „Târnovanu și Coman au fost singurii în prima repriză care țin ritmul sus. Primele 25 de minute ale meciului nu știam dacă joacă nici Craiova, nici FCSB. O tăvăleală și-o văicăreală, s-au lovit la mijlocul terenului și-au stat câte cinci minute pe jos. Târnovanu cred că a salvat meciul când a deviat acolo mingea-n bară. O atinge atât de fin că mingea nu intră în poartă”.

Robert Niță consideră că ambii antrenori au greșit în alcăuirea echipei: „E un prim unsprezece în oglindă. Ce se întâmplă la Craiova se întâmplă și la FCSB. La meciul de aseară. Și ca să fim eleganți, doi antrenori neinspirați în alcătuirea primului unsprezece. Lui Târnovanu parcă aveai impresia că nu poți să-i dai gol. Dacă luai trei puncte în Giulești și nu băteai la Craiova ce făceai? Așa ai posibilitatea să te legi de arbitraj. Să găsești o scuză și un alibi”.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al Rapidului l-a remarcat și el pe Ștefan Târnovanu: „A ieșit foarte bine pe centrări aseară. Vezi încrederea. Vorbește foarte mult. Chiar mă uitam la un moment dat, poate și datorită vârstei nu e foarte vocal. De data asta vorbește, dă din mâini și e foarte conectat la meci. S-a copt și ăsta!”.

„Victoria FCSB-ului în compensație cu ce a fost în Giulești”

Horia Ivanovici consideră că FCSB merita să câștige, ținând de modul în care a pierdut cu Rapid, când au ratat ocazii uriașe: „Victoria FCSB-ului mi s-a părut în compensație cu ce a fost în Giulești. Le-a dat Dumnezeul fotbalului, ca să îi facem o plăcere și lui Gigi Becali, ceea ce au pierdut în Giulești”.

ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA l-a ridicat în slăvi pe portarul FCSB-ului: „Dar Târnovanu mi s-a părut noul Neuer. Așa mi s-a părut. Neuer al SuperLigii! Cu toate intrările, cum a blocat”. 

Însă jurnalistul a mai avut un remarcat: „Hai să-l felicităm și pe Dawa. Mie mi-a plăcut foarte mult! Dawa a făcut un meci… Nu-mi spuneți că a făcut penalty în minutul 93! L-a tras șmecherește, a căzut, asta e. Se întâmplă. L-am tot criticat. Mi s-a părut un meci bun al lui. Nu mi s-a părut sub Cristea ieri. Au fost doi fundași centrali la același nivel. Mi-a plăcut că a avut foarte mult simț de anticipație”. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu îl slăbește deloc pe Dawa: „S-a dus să-i rupă numărul de pe tricou”

Robert Niță nu e însă deloc de acord și îl face praf pe stoperul camerunez: „Îl lăudăm că ne-am obișnuit să o comită tot timpul. Face un meci normal pentru un fundaș central, pentru că a jucat și alături de Cristea.

Pentru mine, un fundaș central la o fază fixă din lateral, când ai posibilitatea să te poziționezi între atacant și poartă, să îl ții pe-ăla marcat și tu să te duci să-i rupi numărul de pe tricou, nu mi se pare șmecherie! În prima repriză nici nu are pe cine să marcheze! Craiova e aproape inexistentă în atac”. 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT