Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Gigi s-a implicat din nou!”. Cum a schimbat echipa de start pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Episod incredibil cu Elias Charalambous. Video exclusiv

Gigi Becali s-a implicat din nou în echipa de start de la FCSB. Jurnalistul Cristi Coste a oferit informaţii de culise la FANATIK SUPERLIGA din vestiarul roş-albaştrilor.
01.05.2023 | 13:28
Gigi sa implicat din nou Cum a schimbat echipa de start pentru derbyul Universitatea Craiova  FCSB Episod incredibil cu Elias Charalambous Video exclusiv
Gigi s-a implicat din nou!. Cum a schimbat echipa de start pentru derby-ul Universitatea Craiova - FCSB. Episod incredibil cu Elias Charalambous. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 şi rămâne în lupta pentru titlu. Roş-albaştrii au surprins încă de la echipa de start, una atipică în care şi-au făcut loc David Miculescu şi Ovidiu Popescu.

“Gigi s-a implicat din nou!”. Cum a schimbat echipa de start pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Jurnalistul Cristi Coste a oferit la FANATIK SUPERLIGA informaţii din culise în ceea ce priveşte deciziile luate de Gigi Becali înaintea meciului cu Universitatea Craiova şi a dezvăluit un episod halucinant cu Elias Charalambous în prim plan, din pauza meciului cu Rapid:

ADVERTISEMENT

“A fost o primă repriză slabă, de ambele părţi. FCSB-ul, sub impresia şocului din Giuleşti, temătoare. Craiova a vrut să joace cum a făcut-o şi meciurile anterioare, să aştepte, să nu rişte inutil, contând totul pe partea a doua.

A venit acel gol cu două-trei minute înainte de pauză care a schimbat calculele. Gigi Becali s-a implicat din nou în primul “11”. În mod normal, nici Ovidiu Popescu, nici Miculescu nu intrau în echipa de start.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Charalambous a rămas mut. A ieşit Compagno, cel pe care îl încuraja că dă gol în repriza secundă”

David Miculescu a intrat pentru că s-a accidentat Edjouma. Aşa a gândit-o Gigi. Deciziile vin, sunt anunţat şi pur şi simplu se pun în aplicare. Apropo de punerea în aplicare, la meciul din Giuleşti la pauză, Elias Charalambous îi încuraja pe jucători: «Hai că putem! Hai că reuşim».

Le explica lui Compagno şi celor de acolo cum să facă în repriza a doua. Până când a venit decizia: «Se fac trei schimbări». Charalambous a rămas mut. A ieşit Compagno, cel pe care îl încuraja că dă gol în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Apoi a venit la conferinţă şi a spus că s-a accidentat la pauză. Era surprins că s-au făcut trei schimbări la pauză. Revenind la meciul de la Craiova, Miculescu şi Ovidiu Popescu nu erau în planurile lui Pintilii. 

În ziua meciului au fost anunţaţi Pintilii şi Charalambous că asta este echipa”

În mod normal, se juca tot cu Sorescu şi Tavi Popescu în dreapta, Compagno central şi Florinel Coman în stânga. S-a reglat la pauză. În minutul 46, FCSB a început aşa cum trebuia să înceapă şi meciul, cu Sorescu fundaş dreapta. Scos şi Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

În ziua meciului au fost anunţaţi Pintilii şi Charalambous că asta este echipa. A surprins puţin schimbarea lui Coman în minutul 73. El nu mai putea să ducă. A avut 10-12 sprinturi, nu a mai fost în forma din Giuleşti, dar a avut multă linişte.

Odată cu intrarea lui Pantea, s-a redesenat echipa. Pantea intră în fundaş dreapta, iar Deian Sorescu a fost dus în extremă stânga, în locul lui Coman. De acolo a ieşit şi golul doi”, a dezvăluit Cristi Coste.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT