Sport

FCSB, aproape să transfere un fost jucător de la AC Milan: „Puteam să-i facem ofertă”

FCSB nu a vrut să transfere un fost atacant al lui AC Milan . Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a făcut anunțul.
24.07.2023 | 20:31
FCSB aproape sa transfere un fost jucator de la AC Milan Puteam sai facem oferta
FCSB nu a vrut să-i facă ofertă fostului atacant al lui AC Milan. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se pregătește să-l anunțe oficial pe Yevgen Konoplyanka. FANATIK v-a prezentat în exclusivitate prima fotografie cu internaționalul ucrainean la Cluj-Napoca. Plecând de la transferul răsunător pe care ardelenii sunt pregătiți să-l oficializeze, Mihai Stoica a venit cu o dezvăluire în ceea ce o privește pe FCSB.

Mihai Stoica nu este impresionat de transferul lui Konoplyanka la CFR Cluj: „În ultimii cinci ani n-a făcut nimic”

CFR Cluj a fost extrem de activă pe piața transferurilor din vară atât la capitolul plecări, cât și la cel al sosirilor. În capul listei se află transferul lui Yevgen Konoplyanka. Jucătorul ucrainean, cotat în trecut la 25 de milioane de euro, urmează să semneze cu ardelenii din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 33 de ani, Yevgen Konoplyanka este departe de forma care l-a consacrat, iar Mihai Stoica nu este deloc impresionat de mutarea pregătită de CFR Cluj. „Uitaţi-vă ce a făcut în ultimii cinci ani și o să vedeţi că n-a făcut nimic. Nu e vorba despre vârstă (33 de ani).

Îl știu de când era la Dnepr și unu la unu era extraordinar, nu mai văzusem pe cineva să dribleze așa, iar tehnica în regim de viteză era extraordinară. Fiecare decide și are strategia sa. La ce a jucat la Cracovia, care l-a lăsat liber… Milevski a fost cea mai mare speranță a fotbalului din Ucraina, dar s-a terminat repede”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

FCSB, aproape să transfere un fost jucător al lui AC Milan: „Puteam să-i facem ofertă”

Ulterior, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB s-a aflat într-o situația asemănătoare. Oficialul roș-albaștrilor a precizat că Gigi Becali a avut varianta pentru a-l transfera pe Jeremy Menez. Atacantul are 24 de apariții în naționala Franței pentru care a marcat două goluri și a îmbrăcat de-a lungul carierei tricourile unor echipe, precum Bordeaux, PSG sau AC Milan.

În vârstă de 36 de ani, Jeremy Menez s-a stins pe finalul carierei și a evoluat pentru echipe, precum America, Paris FC, Reggina. În această vară, atacantul a semnat cu Bari în Serie B. „Puteam să-i facem ofertă lui Jeremy Menez, dar nu.

ADVERTISEMENT

Nu poți face ofertă unui jucător doar că a fost mare. Nu mă încântă să iau un fost fotbalist mare, pe care nu-l cunosc acum”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.

FCSB, trei transferuri în actuala perioadă de mercato

Alexandru Băluță a fost prima mutare oficializată de FCSB în perioada de transferuri din vară. Atacantul a semnat cu vicecampioana din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Academia Puskas. Al doilea transfer al verii pentru echipa lui Gigi Becali a fost mijlocașul Damjan Djokovic.

ADVERTISEMENT

Croatul este suspendat pentru partida FCSB-ului din meciul tur cu CSKA 1948 Sofia, din cauza unui cartonaș roșu văzut în urmă cu trei ani când jucătorul îmbrăca tricoul CFR-ului. Ultimul transfer de până acum al roș-albaștrilor a fost cel al lui Siyabonga Ngezana. Fundașul nu a apucat să debuteze pentru trupa lui Elias Charalambous.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „GG” la meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: