Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un star de 25.000.000 de euro, la un pas de FCSB. Becali: “Puteam să îl iau”

FCSB a fost aproape să transfere un jucător care a fost cotat la 25 de milioane de euro. Gigi Becali a făcut anunțul la FANATIK SUPERLIGA.
23.07.2023 | 14:37
Un star de 25000000 de euro la un pas de FCSB Becali Puteam sa il iau
Konoplyanka a fost aproape să fie transferat de Gigi Becali la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că FCSB a fost aproape să-l transfere în urmă cu 10 ani pe Yevgen Konoplyanka. Rămas liber de contract după despărțirea de Cracovia, internaționalul ucrainean este aproape să se transfere în SuperLiga, la CFR Cluj.

Un star de 25.000.000 de euro, la un pas de FCSB. Becali: “Puteam să îl iau”

CFR Cluj este aproape să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Echipa lui Andrea Mandorlini urmează să-l transfere pe Yevgen Konoplyanka, jucător cu 87 de apariții în tricoul naționalei Ucrainei. Întrebat despre sosirea mijlocașului ofensiv în Ardeal, Gigi Becali a dezvăluit că FCSB a fost aproape să-l transfere pe ucrainean în perioada de glorie a jucătorului.

ADVERTISEMENT

„Konoplyanka trebuia să-l luăm noi acum 10 ani. Când am jucat cu Sevilla, cam acum 10 ani. Să-l ia (n.r. CFR Cluj), dar dacă era bun jucător nu îl mai dădeau ăia. Au mai transferat ei pe unul vedetă, țineți minte, Baptista, și râdeam.

Așa o să fie și ăsta. Dacă nu e Deac în teren, n-au busolă. Deac, până își revine, are o vârstă, e mai greu. Gata, a obosit”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 33 de ani, Yevgen Konoplyanka a înregistrat în februarie 2016 o cotă de piață de 25 de milioane de euro, cea mai mare din carieră. În prezent, fostul jucător de la Schalke, Sevilla sau Șahtior Donețk este cotat de Transfemarkt la 500.000 de euro.

Gigi Becali nu se teme de CFR Cluj: „Nu-l mai au pe Dan Petrescu”

Pleacarea lui Dan Petrescu, anunțată în exclusivitate de FANATIK, a făcut ca CFR Cluj să scadă în ochii lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB l-a ironizat din nou pe antrenorul Andrea Mandorlini. „Nu mai au nici antrenorul ăla puternic. Nu-l mai au pe Dan Petrescu. Eu știu treaba. Alta e să cânți la mandolină, alta e să cânți la chitară”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei consideră că Universitatea Craiova este singura care îi poate pune probleme FCSB. Becali ia în calcul valoarea jucătorilor și a dezvăluit secretul din spatele strategiei de succes de la FCSB-ului în lupta la titlu. „Singura echipă care cred eu este Universitatea Craiova. Eu mă refer la jucători valoroși, nu mă refer la altceva.

Evaluez în bani. Alții sunt mai specialiști și văd fotbaliștii. Eu totul evaluez în bani. Eu când cumpăr ceva mă uit la preț. Când eram în străinătate și cumpăram ceva. ‘Hai că nu e scump’, îmi spunea vânzătorul și traducătorul îi spunea: ‘El nu se uită ca să nu fie scump, se uită să fie scump pentru că dacă e ieftin nu-l cumpără’. 

ADVERTISEMENT

„Eu nu cumpăr ieftin. Ți-am spus patru jucători care pot costa bani”

Eu nu cumpăr ieftin. Poate greșesc, dar așa am făcut în viața mea. Dacă iei Craiova trebuie să vezi. Nu-l zic pe Mitriță că l-au luat gratis. Vorbesc de alții: Baiaram, Markovic, Screciu, Ivan. Ți-am spus patru jucători care pot costa bani.

Dacă nu-mi spui jucători de la o echipă care pot costa bani nu ai cum să te bați cu mine. Nu ai cum”, au fost cuvintele lui Gigi Becali, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Noua stagiune din SuperLiga a venit la pachet cu un nou sezon al emisiunii de top FANATIK SUPERLIGA. Edițiile incendiare ale emisiunii se văd LIVE, luni, marți și vineri, de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Totodată, luni, marți și vineri, începând cu orele 17:30, emisiunea se poate vedea ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

Un star de 25 de milioane de euro a fost aproape de FCSB

ADVERTISEMENT