Sport

FCSB, arbitru în lupta la play-off dintre Sepsi și FC U Craiova, a reacționat după ce Comisia de Recurs a decis rejucare: „Un pas spre normalitate”

FCSB va avea o influență decisivă în lupta pentru ultimul loc de play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 după decizia Comisiei de Recurs.
09.03.2023 | 17:09
FCSB arbitru in lupta la playoff dintre Sepsi si FC U Craiova a reactionat dupa ce Comisia de Recurs a decis rejucare Un pas spre normalitate
FCSB a oferit prima reacție după verdictul Comisiei de Recurs în cazul Sepsi - FC U Craiova 1948 prin Mihai Stoica. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a primit un verdict favorabil din partea Comisiei de Recurs, după ce oltenii au făcut apel cu privire la cazul meciului de la Sf. Gheorghe, întrerupt pentru scandările xenofobe ale ultrașilor Peluzei Sud 1997. O victorie a celor de la FCSB în meciul cu Sepsi, dar și un triumf al oltenilor contra lui Hermannstadt, ambele în etapa 30, ar face ca meciul de la Sf. Gheorghe să rămână fără miza calificării în play-off.

FCSB, arbitru în lupta pentru ultimul loc de play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a urcat pe locul 6 în SuperLigă, cu 40 de puncte, cu unul mai mult față de Sepsi. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut cele trei puncte adjudecate după decizia în primă fază a Comisiei de Disciplină care a hotărât victoria covăsnenilor la „masa verde”.

ADVERTISEMENT

Totuși, calculele pentru meciul de la Sf. Gheorghe ar putea fi anulate încă de duminică. FC U Craiova 1948 joacă la Hermannstadt în etapa 30 din SuperLigă, în timp ce FCSB primește vizita celor de la Sepsi pe Arena Națională.

Dacă echipa finanțată de Gigi Becali va reuși să se impună, iar FC U Craiova 1948 va obține cele trei puncte cu Hermannstadt, echipa patronată de Adrian Mititelu se va distanța la patru puncte și va fi calificată matematic în play-off înaintea meciului de la Sf. Gheorghe care se va rejuca joi, 16 martie.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul FCSB, a reacționat după decizia Comisiei de Recurs: „Un pas spre normalitate”

La scurt timp după ce Comisia de Recurs a întors decizia Comisiei de Disciplină, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a reacționat cu un mesaj pe rețelele de socializare. Oficialul roș-albaștrilor, aflat într-un „război” cu Leo Strizu, care și-a dat demisia de pe banca vicecampioanei, consideră că verdictul dat de Comisia de Recurs este cel drept.

„Rejucarea meciului Sepsi – Craiova, un mare pas spre normalitate. Cel mai mare făcut de actuala FRF prin Comisia de Recurs!”, a fost reacția lui Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova 1948, a oferit de asemenea o primă reacție după verdictul favorabil primit din partea Comisiei de Recurs. ”Nu e o victorie, e o normalitate. Am spus-o și eu, și patronul, și opinia publică. Suntem la antrenament, au aflat acum (n.r.- jucătorii). Au aplaudat doi-trei și și-au văzut de antrenament.

Oltenii se gândesc la meciul cu Hermannstadt după decizia Comisiei de Recurs

„Urmează un meci foarte greu la Sibiu, duminică, cu o echipă foarte bună. Probabil joia viitoare se va rejuca. Dar deocamdată nu ne gândim, meciul cu Hermannstadt e important”, a spus Marcel Pușcaș, potrivit digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB nu va reuși să învingă pe Sepsi, iar FC U Craiova 1948 nu va câștiga la Sibiu cu Hermannstadt, orice alt scenariu va face ca soarta calificării în play-off să fie decisivă în meciul de la Sf. Gheorghe.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Sepsi 

ADVERTISEMENT