Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB are, în sfârșit, A1? „E cel care seamănă cel mai mult a antrenor, de la Dică”. Bănel Nicoliță, reacție genială. Video exclusiv

Bănel Nicoliță a avut o reacție genială atunci când a vorbit despre numirea lui Elias Charalambous ca antrenor principal la FCSB.
04.04.2023 | 15:55
FCSB are in sfarsit A1 E cel care seamana cel mai mult a antrenor de la Dica Banel Nicolita reactie geniala Video exclusiv
Bănel Nicoliță a comentat într-un stil savuros numirea lui Elias Charalambous la FCSB. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cipriotul Elias Charalambous a debutat cu dreptul pe banca tehnică a FCSB-ului. La primul lui meci ca antrenor principal, „roș-albaștrii” s-au impus cu 2-1 pe terenul lui Sepsi și s-au apropiat în clasamentul din play-off la doar 3 puncte de liderul Farul și la unul singur de campioana CFR Cluj.

Bănel Nicoliță, mulțumit de numirea lui Elias Charalambous: „Antrenorul de care FCSB avea nevoie”

Elias Charalambous s-a integrat perfect în „atmosfera” FCSB de la început, dovadă și faptul că a efectuat două schimbări la pauză încă de la primul meci. A fost decizia lui sau nu, asta e întrebrea care se pune… Și care a fost dezbătută pe larg și de invitații emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță nu a făcut antrenorul schimbările, e clar. Nu avea timpul necesar să îi cunoască pe jucători, în trei-patru zile de când a venit. E clar că cineva de acolo, poate și Pintilii, i-a spus să facă schimbările. Și lui Pintilii cine i-a zis? Strizu…

Până la urmă e o victorie muncită, cu o echipă să spunem nu foarte bună, dar care în primele 20 de minute le-a pus probleme. Mi s-a părut un antrenor ok. A fost antrenorul de care FCSB avea nevoie, clar… O spun așa, cu zâmbetul pe buze. Până la urmă, avem și noi antrenor și am câștigat”, a spus Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Andrei Vochin despre numirea lui Elias Charalambous la FCSB: „E singurul carea seamănă a antrenor de la Dică încoace”

În analiza lui Elias Charalambous a intervenit și reputatul jurnalist Andrei Vochin, care e de părere că cipriotul e singurul de la Dică încoace care are alură de antrenor: „În condițiile de la FCSB pe care le știe toată lumea, este cel care seamănă cel mai mult a antrenor de la Dică încoace”, a declarat Andrei Vochin.

„Dacă te uiți la meci și nu știi ce se întâmpă la FCSB, el are gesturile și prezența unui antrenor principal. Ceea ce nu s-a întâmplat cu foarte mulți care au fost pe acolo.

ADVERTISEMENT

Ei vor să aibă liniște în disputa cu Școala de Antrenori, omul arată ca un  antrenor principal, are prezență pe marginea terenului, se prezintă la interviuri…

Grupul știe acolo care este poziția antrenorului principal, el știe unde a venit și de ce a venit… Acum nu mai poate să spună nimeni nimic. S-a văzut și Pintilii de câteva ori în plan secund cum ridică și el două degete și face semn fundașului central pe o mișcare de translație. Asta s-a vrut, un străin care să…

ADVERTISEMENT

Și jucătorii, că e plăcut sau nu e plăcut de grup. Nu a avut timp nici să se cunoască, nici să fie acceptat, pentru că toată lumea știe ce se întâmplă acolo. Dar ei, din postura lor de jucători profesioniști, indiferent cine vine acolo, au datoria și obligația să-și facă treaba”, a spus și Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA despre debutul lui Elias Charalambous la FCSB.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT