Sport

FCSB, asaltată de fani la Sibiu! Coman și Compagno, cei mai fotografiați jucători

FCSB a fost asaltată de fani la Sibiu, după remiza cu Hermannstadt, scor 2-2, Florinel Coman și Andrea Compagno fiind cei mai fotografiați jucători.
22.09.2023 | 00:18
FCSB asaltata de fani la Sibiu Coman si Compagno cei mai fotografiati jucatori
FCSB, asaltată de fani la Sibiu. Sursă foto: as.ro
ADVERTISEMENT

Jucătorii vicecampioanei României sunt extrem de iubiți în toată țara, iar deplasarea de la Sibiu a arătat din nou acest lucru. La plecarea de la stadion, fotbaliștii lui Elias Charalambous au fost asaltați de o mulțime de fani, care și-au dorit să se pozeze cu aceștia.

FCSB, asaltată de fani la Sibiu

FCSB a fost asaltată de fani la Sibiu, imediat după meciul cu Hermannstadt, iar suporterii și-au dorit să se pozeze cu fotbaliștii lui Elias Charalambous, care au remizat cu formația lui Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT

Fanii și-au dorit să se pozeze alături de Florinel Coman și Andrea Compagno, atacantul italian fiind autorul ambelor goluri marcate de FCSB în duelul cu Hermannstadt.

„Păcat că am pierdut două puncte importante. Mi-a zis că a fost anulat pentru henţ, dar nu a fost aşa. Cel mai rău lucru pentru un atacant că după ce te bucuri cu suporterii şi după ţi se anulează reuşita.

ADVERTISEMENT

Am crezut că era gol fără probleme şi m-am bucurat. Era important pentru mine că nu mai marcasem demult. Cred că egalul este un rezultat corect. Se întâmplă să ai şi o perioadă în viaţă când nu treci prin cea mai bună formă. Eu încerc să ajut echipa şi să marchez. Aceasta este treaba mea”, a spus Andrea Compagno, la finalul meciului.

Fanii FCSB-ului la Sibiu. Sursă foto: as.ro
Fanii FCSB-ului la Sibiu. Sursă foto: as.ro

Florinel Coman a fost rezervă la meciul cu Hermannstadt

Florinel Coman a fost doar rezervă pentru FCSB la meciul cu Hermannstadt, starul „roș-albaștrilor” intrând în teren în a doua repriză, însă nu a reușit să iasă prea mult în evidență.

ADVERTISEMENT

Decizia de a schimba echipa de start pentru meciul cu Hermannstadt a fost comentată dur de către Gabi Balint, care îl discreditează pe Elias Charalambous, despre care spune că nu poate fi respectat pentru felul în care sunt luate deciziile peste el.

„N-ai cum să respecți un antrenor astfel. Când vii și accepți un lucru, nu ai cum să ne minți pe față. Ne iei de proști pe toți? A3 nu e Charalambous! În alte părți nu există situații de tipul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Poate dacă intervenea asupra unui jucător mai înțelegeam, dar să îți facă toată echipa… Antrenorul trebuie să se impună la echipă prin joc. Trebuie să vezi un stil. Asta se întâmplă de exemplu la Hermannstadt”, a spus Gabi Balint, la TV DigiSport.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT