Sport

Charalambous, făcut praf după schimbările făcute înainte de FCSB – Hermannstadt: „Ne iei de proști?”

Elias Charalambous a fost făcut praf de Gabi Balint după schimbările făcute înaintea partidei dintre FCSB și Hermannstadt.
21.09.2023 | 19:46
Charalambous facut praf dupa schimbarile facute inainte de FCSB  Hermannstadt Ne iei de prosti
Charalambous, făcut praf după schimbările făcute înainte de FCSB - Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabi Balint consideră că tehnicianul cipriot nu poate fi respectat de nimeni, în condițiile în care vine la interviuri și minte cu privire la echipa de start și la felul în care a conturat un „prim 11”.

Charalambous, făcut praf după schimbările făcute înainte de FCSB – Hermannstadt

Elias Charalambous a fost făcut praf de Gabi Balint după schimbările făcute înaintea duelului dintre FCSB și Hermannstadt: „N-ai cum să respecți un antrenor astfel.

ADVERTISEMENT

Când vii și accepți un lucru, nu ai cum să ne minți pe față. Ne iei de proști pe toți? A3 nu e Charalambous! În alte părți nu există situații de tipul ăsta”.

„Poate dacă intervenea asupra unui jucător mai înțelegeam, dar să îți facă toată echipa… Antrenorul trebuie să se impună la echipă prin joc. Trebuie să vezi un stil. Asta se întâmplă de exemplu la Hermannstadt”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Cum arată FCSB pentru meciul cu Hermannstadt:

  • FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Haruț, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Al. Băluță, Compagno, Oct. Popescu. Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Fl. Coman, Miculescu, Lixandru, Ov. Popescu, Pantea, Ngezana, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous.

„Am făcut schimbări și vrem să dăm tot ce e mai bun din noi!”

Elias Charalambous a vorbit înaintea meciului cu Hermannstadt și a explicat schimbările din echipa de start pentru meciul cu Hermannstadt, inclusiv prezența lui Damjan Djokovic după o perioadă lungă.

ADVERTISEMENT

„E un meci diferit pentru ambele echipe, am făcut schimbări și sper să arătăm tot ce e mai bun astăzi. Djokovic e un profesionist și azi va fi în echipa de start, e un jucător foarte important pentru noi.

Am spus mereu că nu contează unde joci în teren atât timp cât ai un talent mare așa cum e Tavi Popescu. Știm că Hermannstadt va încerca să se apere în fiecare compartiment, dar trebuie să ne facem jocul ușor.

ADVERTISEMENT

Nu va fi un meci ușor, însă avem puterea și calitatea necesară pentru a reuși să luăm cele trei puncte și să ne continuăm parcursul bun”, a mai spus Elias Charalambous.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT