Sport

FCSB nu vrea doar un atacant din Africa de Sud: „Sunt mai mulți jucători interesanți”

FCSB nu vrea doar un atacant din Africa de Sud, impresarul Florin Vulturar spunând că sunt mai mulți jucători africani interesanți.
21.09.2023 | 23:14
FCSB nu vrea doar un atacant din Africa de Sud Sunt mai multi jucatori interesanti
FCSB nu vrea doar un atacant din Africa de Sud. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Vulturar a vorbit despre plecarea sa în Africa de Sud, explicând că are mai mulți fotbaliști interesanți în vizor și spunând că este o piață bună de exploatat pentru vicecampioana României.

FCSB nu vrea doar un atacant din Africa de Sud

Florin Vulturar a spus că nu va merge în Africa de Sud pentru a vedea doar un atacant pentru FCSB, ci pentru a urmări mai mulți jucători care pot fi interesanți pentru vicecampioana României:

ADVERTISEMENT

„Ngezana nu are probleme fizice. O să merg în Africa de Sud, dar nu voi căuta doar un atacant, mă duc să văd mai mulți jucători și vom vedea.

O să văd mai multe meciuri și dacă văd jucători interesanți pentru FCSB, cu siguranță îi vom aduce. E o piață bună, în general Africa e o piață bună, foarte multe echipe din Europa aduc jucători africani, care își doresc să joace la un nivel mare”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” că Florin Vulturar este persoana trimisă de FCSB în Africa de Sud pentru a căuta fotbaliști.

„Se adaptează destul de ușor jucătorii africani!”

„Se adaptează destul de ușor jucătorii africani. M-am uitat la câteva meciuri, sunt jucători interesanți și să știți că nu sunt prețuri mici, e prima ligă din Africa de Sud, iar echipele plătesc salarii destul de bune pentru fotbaliști.

ADVERTISEMENT

FCSB poate aduce jucători din Africa de Sud. Nu o să intru în detalii să dau nume, în primul rând vreau să-i văd aici, că una e la televizor, alta e în realitate”, a continuat Florin Vulturar, la TV PrimaSport.

„N-am discutat de un buget anume, dar știu cam care sunt prețurile. În 2-3 săptămâni voi merge acolo, voi aștepta să îmi spună în ce săptămână se vor juca mai multe meciuri, pentru a fi prezent la cât mai multe.

ADVERTISEMENT

Moruțan este bine, se simte mult mai liniștit la echipa sa, acum se poate concentra mai bine pe evoluțiile lui și cred că este o mutare bună pentru el”, a mai spus impresarul Florin Vulturar.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT