Sport

FCSB, avertizată de un fost mare atacant al lui Dinamo: „Va fi doar vina lor!”

Claudiu Niculescu a rămas impresionat de forma FCSB-ului din acest final de an, dar a tras un semnal de alarmă. Fără constanță în joc, echipa lui Becali poate pierde titlul.
01.01.2024 | 13:56
FCSB avertizata de un fost mare atacant al lui Dinamo Va fi doar vina lor
FCSB, favorita la titlul in ochii lui Claudiu Niculescu. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu a analizat performanțele FCSB-ului din acest an. Aflată pe primul loc, echipa lui Gigi Becali l-a impresionat pe fostul dinamovist prin jocul prestat, dar și prin rezultatele obținute. Niculescu este convins că titlul este mai aproape ca niciodată de formația lui Charalambous și doar o cădere de formă ar putea schimba acest lucru.

FCSB, favorită la titlu în opinia lui Claudiu Niculescu

“Dacă FCSB va pierde campionatul, va fi doar din cauza lor, atât. Nu este o distanță foarte mare, mă refer la puncte, dar după jocul prestat în această toamnă, FCSB este clar favorită la titlu.

ADVERTISEMENT

După rezultatele pe care le-a avut și mai ales după jocul lor e greu de crezut că mai pot pierde titlul în acest sezon, deși lupta va fi strânsă. Cred că aceste nouă etape rămase vor fi extrem de importante”, a declarat Claudiu Niculescu pentru Digi Sport.

Sezonul FCSB-ului în SuperLiga a fost unul impresionant, consolidându-și poziția de lider incontestabil în clasament. Cu 13 victorii, 5 remize și doar 3 înfrângeri în cele 21 de meciuri disputate, formația lui Gigi Becali este favorită la titlu.

ADVERTISEMENT

CFR, principala rivală a FCSB-ului în lupta la titlu

Analiza ultimelor 5 meciuri arată o formă constantă, ceea ce contribuie la stabilitatea lor în fruntea clasamentului. Echipa lui Gigi Becali are 3 victorii, un egal și o înfrângere, având cea mai bună serie dintre echipele pretendente la titlu.

Forța ofensivă a echipei pregătite de Charalambous a fost impresionantă, marcând nu mai puțin de 38 de goluri, în timp ce apărarea a reușit să limiteze adversarii la doar 20 de goluri încasate. Diferența notabilă de +18 confirmă forma echipei.

ADVERTISEMENT

FCSB a oferit și golgheterul primei părți a campionatului. Căpitanul echipei, Darius Olaru, a terminat anul cu 10 goluri marcate în 21 de partide. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani este intens curtat de echipele belgiene. Anderlecht și Gent sunt pe urmele vedetei lui Gigi Becali.

Cu un total de 44 de puncte acumulate, FCSB se află într-o poziție confortabilă, având un avans semnificativ față de rivalii ei din fruntea clasamentului. FCSB este la 8 puncte de principala urmăritoare, CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj ocupă poziția secundă în Superliga cu 36 de puncte în 21 de partide. Formația pregătită de Mandorlini a avut un final de an slab, înregistrând o singură victorie în ultimele 5 partide. Dintre pretendentele la titlul, Rapid a avut cel mai slab final de an, cu 0 victorii în ultimele 5 etape.

ADVERTISEMENT