Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB bifează un nou transfer! Omul de încredere al lui Gigi Becali a plecat să semneze actele

FCSB se pregăteşte să bifeze un nou transfer. Cristi Coste a anunţat la FANATIK SUPERLIGA că omul de încredere al lui Gigi Becali merge în Armenia să semneze cu Nana Antwi, jucător legitimat la Urartu.
15.12.2023 | 11:47
FCSB bifeaza un nou transfer Omul de incredere al lui Gigi Becali a plecat sa semneze actele
FCSB bifează un nou transfer! Omul de încredere al lui Gigi Becali a plecat să semneze actele. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB nu aşteaptă deschiderea oficială a perioadei de mercato şi a început în forţă transferurile. Până acum, roş-albaştrii i-au acontat pe Luis Phelipe de la Poli Iaşi şi Baba Alhassan de la Hermannstadt.

FCSB bifează un nou transfer! Omul de încredere al lui Gigi Becali a plecat să semneze actele

Dar Gigi Becali nu se opreşte aici. Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că omul de încredere al patronului FCSB, agentul Florin Vulturar, va merge vineri în Armenia pentru a închide şi transferul lui Nana Antwi de la Urartu:

ADVERTISEMENT

“Florin Vulturar pleacă în această dimineață în Armenia pentru a închide transferul fundașului Nana Antwi, această “rachetă” pe care a dat-o FANATIK în luna octombrie. Nu l-au crezut foarte mulţi, dar este aproape să se facă.

Este jucătorul de la Urartu din Armenia. A jucat împotriva Farului, atunci l-a văzut Gigi Becali. Noi l-am dat la FANATIK undeva în 15-18 octombrie. Ulterior, Meme Stoica a confirmat interesul. 

ADVERTISEMENT

El intră în ultimele 6 luni de contract. Dacă nu vor să accepte banii, probabil îl vor semna şi îl iau liber la vară. Oricum, Vulturar pleacă azi în Armenia pentru a închide transferul. Este ghanez, 21 de ani, bandă dreaptă”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

“Radunovic a ajuns la o vârstă şi nu mai poate Gigi Becali să ia bani pe el”

Planul lui Gigi Becali cu Nana Antwi este ca el să intre pe postul de fundaş dreapta, iar Pantea să îi ia locul lui Risto Radunovic în banda stângă, căruia patronul FCSB-ului nu ar vrea să îi mai prelungească înţelegerea scandentă în vară:

ADVERTISEMENT

Dacă va veni, Antwi va juca fundaş dreapta şi Pantea va merge în stânga, în locul lui Radunovic. Îi place lui Gigi Becali să mergă Pantea în stânga şi să nu îi prelungească lui Radunovic. 

Luis Phelipe va juca “număr 10”, în spatele vârfului. Probabil în sistemul 4-2-3-1. Radunovic a ajuns la o vârstă şi nu mai poate Gigi Becali să ia bani pe el “, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCSB, un nou transfer!

ADVERTISEMENT