Fotbal intern

FCSB, cantonament de iarnă în străinătate. Unde îi trimite Gigi Becali pe Man și Coman

26.12.2020 | 15:37
FCSB cantonament de iarna in strainatate Unde ii trimite Gigi Becali pe Man si Coman
ADVERTISEMENT

FCSB va avea parte de un cantonament în Turcia pe parcursul scurtei pauze de iarnă. Roș-albaștrii se vor bucura de o permisie obținută de Gigi Becali din partea Guvernului.

Turcia face parte din categoria țărilor aflate în zona galbenă. Altfel spus, oricine vine din respectiva țară în România, trebuie să stea în izolare timp de 14 zile.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, cel despre care FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cum a ratat un transfer în Rusia, dar și colegii săi, au reușit să scape de această problemă grație lui Gigi Becali. Acesta a obținut o dispensă guvernamentală.

FCSB, cantonament de iarnă în străinătate. Gigi Becali a cerut permisiunea Guvernului

Cantonamentele de iarnă organizate în Turcia sau Spania erau deja un obicei bine împământenit în rândul cluburilor din România. În contextul pandemiei de coronavirus, acestea păreau a fi devenit istorie, mai ales că pauza dintre sezonul de toamnă și cel de primăvară va fi una extrem de scurtă în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Lidrul Ligii 1, FCSB, a disputat ultimul meci din Liga 1, în data de 21 decembrie și va reveni pe teren în data de 15 ianuarie, când va da piept cu Astra Giurgiu. Așadar, liderul clasamentului are la dispoziție foarte puțin timp de odihnă și de pregătire a returului.

Cu toate acestea, conducerea tehnică a roș-albaștrilor a considerat că un cantonament în Turica este o necesitate și o oportunitate foarte bună de pregătire, în ciuda timpului scurt. Astfel, Toni Petrea și elevii săi vor pleca în Antalya, la Belek, imediat după reunirea din 2 ianuarie. În dimineața zilei de 3 ianuarie, FCSB va zbura spre Turcia, unde va rămâne până pe 13 ianuarie. În Antalya, liderii din Liga 1 nu vor disputa niciun meci amical, anunță as.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru a face posibil acest cantonament, Gigi Becali a cerut de la Guvern o dispensă prin care fotbaliștii de la FCSB nu vor fi nevoiți să stea 14 zile în izolare după întoarcerea din cantonament. Deși Turcia este parte din grupul țărilor aflate în zona galbenă, echipa lui Becali va fi pe teren la meciul cu Astra la doar două zile după revenirea din cantonamentul de iarnă.

Risto Radunovic va intra în carantină

De carantină nu va scăpa noul transfer, Risto Radunovic, despre care FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că va sta în izolare timp de 14 zile după revenirea din Muntenegru. În cazul în care nu se modifică ceva între timp, muntenegreanul are șanse infime să meargă în Turcia.

ADVERTISEMENT

Astfel, după zece zile petrecute în Antalya, elevii lui Toni Petrea vor mai avea la dispoziție una de odihnă, iar apoi vor intra direct în febra meciurilor din Liga 1. Ei speră ca finalul sezonului să îi găsească învingători în competiția internă, pentru prima dată din 2015 încoace.

Liga 1 se va relua în data de 12 ianuarie, cu meciurile Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari și Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe. FCSB a încheiat sezonul de toamnă cu 34 de puncte, fiind la două puncte deasupra celor de la Universitatea Craiova și la trei peste campioana CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT