Sport

FCSB cere ajutorul fanilor pentru meciul cu Petrolul! Mihai Stoica: „Băieții știu pentru cine joacă!”

FCSB cere ajutorul fanilor pentru meciul cu Petrolul Ploiești, Mihai Stoica transmițându-le un mesaj suporterilor prin intermediul unui video.
27.10.2023 | 22:58
FCSB cere ajutorul fanilor pentru meciul cu Petrolul Mihai Stoica Baietii stiu pentru cine joaca
FCSB cere ajutorul fanilor pentru meciul cu Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României le-a amintit suporterilor ce rol important au avut de-a lungul timpului, spunându-le că acum este nevoie de ajutorul lor, mai ales că anul acesta și cupa este un obiectiv pentru FCSB.

FCSB cere ajutorul fanilor pentru meciul cu Petrolul

FCSB cere ajutorul fanilor pentru meciul cu Petrolul Ploiești, dar și pentru partidele din cupă, Mihai Stoica transmițându-le că au avut întotdeauna un aport important în victoriile echipei:

ADVERTISEMENT

„De când Petrolul a revenit în Liga 1, iar Chindia a jucat tot acolo, noi am câștigat toate meciurile. Am câștigat și Cupa României, ultimul trofeu, tot acolo.

Am câștigat și pentru că în peluză ați fost voi (n.r galeria FCSB). Cei de la Ploiești sunt mulți și am avea problemă, dar așa… băieții știu pentru cine joacă”.

ADVERTISEMENT

„Avem mare nevoie de suportul vostru!”

„Țineți minte în minutul 2 cu Chindia, când pe acea ploaie înfiorătoare s-au lovit Compagno și Olaru de era să se întâmple o nenorocire. A intrat Miculescu și am câștigat meciul.

Avem mare, mare nevoie de suportul vostru. Mare nevoie! După aia, mai avem un meci la Galați. Anul ăsta, Cupa României este extrem de importantă pentru că câștigătoarea merge în Europa League, nu în Conference”, a mai spus Mihai Stoica pentru FAN FCSB TV.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit și despre Siyabonga Ngezana, pe care l-a lăudat, spunând despre el că are calități excepționale, însă l-a avertizat și i-a transmis că trebuie să își regleze unele porniri, cum ar fi să paseze cu călcâiul.

„Ngezana până acum a demonstrat că are calități excepționale. Și el trebuie să-şi corecteze niște porniri, să fie mai sigur cu mingea la picior, să nu încerce pase filtrante cu călcâiul, că riscul e mare.

ADVERTISEMENT

Este extrem de rapid și are calități fizice remarcabile, dar și tehnice. Este un transfer bun!”, a mai managerul general al vicecampioanei României, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul Petrolul - FCSB