Sport

Mihai Stoica, avertisment pentru Siyabonga Ngezana: ”Trebuie să-şi corecteze niște porniri”

Siyabonga Ngezana a devenit un titular incontestabil în defensiva celor de la FCSB, însă Mihai Stoica i-a transmis un avertisment sud-africanului.
25.10.2023 | 20:12
Mihai Stoica avertisment pentru Siyabonga Ngezana Trebuie sasi corecteze niste porniri
Siyabonga Ngezana a devenit un titular incontestabil în defensiva celor de la FCSB, însă Mihai Stoica i-a transmis un avertisment sud-africanului. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Jucătorul adus în vară de la Kaizer Chiefs a devenit rapid unul dintre preferații tribunelor, dar impresarul Florin Vulturar a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că acesta este la doar 50-60% din capacitatea sa.

Avertismentul lui Mihai Stoica pentru Siyabonga Ngezana

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat și el încântat de potențialul lui Siyabonga Ngezana, însă a ținut să-i dea un avertisment fundașului central afirmând că mai are de pus la punct câteva lucruri.

ADVERTISEMENT

”Ngezana până acum a demonstrat că are calități excepționale. Și el trebuie să-şi corecteze niște porniri, să fie mai sigur cu mingea la picior, să nu încerce pase filtrante cu călcâiul, că riscul e mare. Este extrem de rapid și are calități fizice remarcabile, dar și tehnice”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Siyabonga Ngezana face pereche în centrul defensivei la FCSB cu camerunezul Joyksim Dawa, iar patronul Gigi Becali s-a arătat entuziasmat de prestațiile celor doi fotbaliști și de forța fizică pe care o arată.

ADVERTISEMENT

Atât de mult i-a plăcut încât latifundiarul din Pipera a anunțat la FANATIK SUPERLIGAa trimis deja un om în Africa de Sud să găsească și alți fotbaliști talentați aidoma lui Ngezana, care să vină la vicecampioana României.

Răchită a pus tunurile pe Ngezana

Chiar dacă oficialii de la FCSB sunt încântați de cei doi fundași centrali, nu același lucru se poate spune și despre Vivi Răchită. Analistul FANATIK SUPERLIGA l-a făcut praf pe Siyabonga Ngezana după remiza cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

“Ngezana iese foarte mult din defensivă, am vorbit și la meciul cu Farul despre asta. Iese foarte mult după atacanți, își părăsește postul. Du-te și predă mijlocașilor omul pe care îl marchezi.

Și golul a ieșit tot dintr-o greșeală a lui Ngezana, a ieșit și își pierde omul. Vorbesc de intercepția de la 30 de metri, a dat-o la U Cluj. Fundașul lui U Cluj e 2 clase peste amândoi, se vede.

ADVERTISEMENT

Ai văzut. A ieșit Ngezana la o minge în adâncime, a dat-o din alunecare. Păi Masoero a avut 3 de 1 la 1 cu jucătorii FCSB în careu și a reușit să îi deposedeze”, a spus Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul Petrolul - FCSB