Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman, apt pentru derby-ul FCSB – Rapid! Vești proaste pentru Vlad Chiricheș. Exclusiv

Florinel Coman s-a accidentat în meciul cu FC Voluntari, dar FANATIK a aflat în exclusivitate că va fi apt pentru meciul FCSB - Rapid. În schimb, Vlad Chiricheș nu va putea juca.
27.10.2023 | 14:31
Florinel Coman apt pentru derbyul FCSB  Rapid Vesti proaste pentru Vlad Chiriches Exclusiv
Florinel Coman s-a accidentat în meciul cu FC Voluntari, dar FANATIK a aflat în exclusivitate că va fi apt pentru meciul FCSB - Rapid. În schimb, Vlad Chiricheș nu va putea juca. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, a anunțat că jucătorul a suferit o leziune fibrilară de gradul 3 și va fi tratat la Belgrad de celebra Marijana Kovacevic.

Ultimele vești despre Florinel Coman și Vlad Chiricheș pentru FCSB – Rapid

Din informațiile FANATIK, refacerea lui Florinel Coman decurge conform așteptărilor și acesta poate reveni pe teren la derby-ul FCSB – Rapid. În schimb, FANATIK a aflat că Vlad Chiricheș nu va fi apt pentru duelul de săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

”Sunt niște informații pe care colegii noștri de la FANATIK le au pe FCSB și trebuie să vi le comunicăm. Florinel Coman se va întoarce marți de la Belgrad, acolo unde este la Marijana Kovacevic pentru a se reface.

Este super ok, miercuri începe antrenamentele. Dacă totul este așa cum știm în acest moment, va fi apt pentru FCSB – Rapid, meciul din weekend-ul următor. Aceasta este vestea bună pentru cei de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Vestea mai puțin bună este că Vlad Chiricheș face în continuare antrenamente separate, nu a intrat în programul echipei, ceea ce înseamnă că dorința pe care Gigi Becali o spunea la un moment dat, să-l aibă undeva la derby-ul cu Rapid, este departe de realitate. Deci, cu Coman și fără Chiricheș în derby-ul FCSB – Rapid de peste 9 zile”, a spus Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Se credea că Vlad Chiricheș va reveni mai repede

Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 al meciului dintre FCSB și Voluntari de pe Arena Națională, în locul său intrând Octavian Popescu. ”Șeptarul” vicecampioanei României n-a mai putut continua partida, însă patronul Gigi Becali a fost convins de la început că nu e nimic grav.

ADVERTISEMENT

”(n.r. – pierdere mare Florinel) O să revină Florinel. S-a dus să se refacă. O săptămână lipsește. O să fie cu Rapid”, a declarat Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În ciuda faptului că managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Vlad Chiricheș va reveni mai repede pe teren după accidentare, întoarcerea sa fiind prevăzută pentru derby-ul cu Rapid, acest lucru este imposibil.

ADVERTISEMENT

FANATIK a realizat un infografic cu acest amplu capitol din cariera lui Chiricheş: accidentările. Iar datele vorbesc de la sine: 853 de zile a stat accidentat fundașul central, adică aproape doi ani și jumătate din ultimii 11.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Duminică, 29 octombrie, ora 10:30, are loc o ediție specială după derby-ul Petrolul – FCSB.

Coman revine la derby-ul FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,40 este cota pentru „sub 1,5 goluri” la meciul Petrolul - FCSB