Sport

FCSB, două schimbări la pauză în derby-ul cu Universitatea Craiova! Gigi Becali s-a retras de la echipă, dar are încă telecomanda

FCSB a făcut două schimbări la pauză în derby-ul cu Universitatea Craiova, câştigat cu 2-1. Deşi a declarat că se retrage, Becali pare în continuare foarte apropiat de echipă.
30.04.2023 | 23:15
FCSB doua schimbari la pauza in derbyul cu Universitatea Craiova Gigi Becali sa retras de la echipa dar are inca telecomanda
FCSB, două schimbări la pauză în derby-ul cu Universitatea Craiova! Gigi Becali s-a retras de la echipă, dar are încă telecomanda. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a surprins în meciul cu Universitatea Craiova încă de la echipa de start. Titularul Deian Sorescu a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu, în timp ce Octavian Popescu a fost retras în linia de mijloc.

FCSB, două schimbări la pauză în derby-ul cu Universitatea Craiova!

La pauză, roş-albaştrii au condus cu 1-0 şi au fost operate două schimbări, despre care “gurile rele” spun că au fost opera la Gigi Becali, la fel ca şi echipa de start. Tavi Popescu a fost înlocuit cu Andrei Cordea, iar David Miculescu i-a lăsat locul lui Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Sorescu a intrat pe postul de fundaş dreapta, în timp ce Ovidiu Popescu a trecut pe o poziţie mai familiară pentru el, de mijlocaş, linia de trei din faţă fiind clasicul Cordea, Compagno, Coman.

Sorescu şi-a schimbat locul şi a dat gol din pasa lui Pantea

Această aşezare a rezistat 20 de minute în partea secundă, pentru că în minutul 73, Pantea a fost introdus în locul lui Florinel Coman. El a trecut fundaş dreapta în locul lui Sorescu, cel care a urcat pe poziţia lui Florinel Coman, în inter stânga.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost o mişcare ciudată, mutarea lui Sorescu în atac a fost de bun augur, în condiţiile în care fotbalistul de la FCSB a marcat golul de 2-0 în minutul 84, chiar din pasa nou-intratului Pantea.

Gigi Becali a anunţat că se retrage după meciul cu Rapid: “Eu, să nu dorm noaptea, să fac 16 tensiune din cauza lui Feşnic?”

Gigi Becali declara după meciul pierdut etapa trecută cu Rapid, că cedează acţiunile de la FCSB imediat şi noul preşedinte al Consiliului de Administraţie devine Mihai Stoica:

ADVERTISEMENT

“Am hotărât aseară după ce s-a întâmplat că este gata. Am terminat, eu ies din fotbal. Nu mă interesează. Vreau să termin.

Fac 65 de ani. Eu, să nu dorm noaptea, să fac 16 tensiune din cauza lui Feşnic? Ce a făcut omul ăsta, a pus capac. Din cauza lui eu ies. Aşa ceva nu se poate. Am făcut o socoteală. 10 milioane înainte, 10 milioane acum plus 3 milioane de majorare de capital. Sunt aproape 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dă cineva banii ăştia, mâine o dau. Vreau să îmi scot banii. Eu ies astăzi. Am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB cu Federaţia, nu vor fi Adunări Generale cum vor ei, Vali Argăseală nu se va duce la niciun Comitet Executiv pentru că nu vreau să fim sclavi.

“Pentru ce să stau într-o asemenea mizerie. Îmi fac păcate”

Aşa nu se mai poate. Hotărârea este a mea. Minciuna n-am cum să o contracarez. Sunt bine organizaţi, în sistem. Cum a intrat şi Gică Popescu la puşcărie, sunt prea bine organizaţi.

Pentru ce să stau într-o asemenea mizerie. Îmi fac păcate. Nu ştiu ce este. Am citit în ziare, este prea mare furăciune. Am zis să îmi văd de treaba mea. De ce să îmi fac tensiunea 16? De ce să mă culc la ora 03:00 şi să mă trezesc la 07:00?”, a spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT