Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, echipa de start cu Dinamo. Gigi Becali: „Pe cine să aleg?”

Gigi Becali are o mare dilemă înaintea derby-ului FCSB - Dinamo. Patronul vicecampioanei are atât de mulți jucători valoroși astfel încât nu știe care va fi garnitura de start.
21.07.2023 | 19:30
FCSB echipa de start cu Dinamo Gigi Becali Pe cine sa aleg
FCSB, echipa de start cu Dinamo. Gigi Becali: „Pe cine să aleg?”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut show la telefon în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Pe lângă subiectele abordate, latifundiarul din Pipera a discutat și despre derby-ul pe care FCSB îl va juca în compania lui Dinamo.

Cum va arăta primul „11” al FCSB-ului în derby-ul cu Dinamo. Dilema lui Gigi Becali

Deși inițial trebuia să se joace pe stadionul Ghencea, derby-ul dintre FCSB și Dinamo din etapa a 2-a a SuperLigii se va disputa în cele din urmă pe „Arcul de Triumf”. Confruntarea, care va fi arbitrată de craioveanul Sebastian Colțescu, e programată sâmbătă, 22 iulie, ora 21:30.

ADVERTISEMENT

(n.r. – mai aduceți pe cineva?) Nu mai ai unde să-i bagi să joace. Avem cea mai mare problemă. Cea mai mare problemă a noastră e să facem echipa. Cu cine joci? Nu știi cu cine. Sunt bine și Olaru și Coman. Au făcut RMN, sunt bine.

(n.r. – poate Edjouma să fie vârf?) Păi ce vârf să fie Edjouma? Doamne ferește… Nu știu ce să facem. Nu știm să facem echipa. Nu mă face să vorbesc acum. Avem jucători mari. Sunt prea mulți valoroși acolo.

ADVERTISEMENT

Ia-i să vezi că acolo în față trebuie să joace șase și noi avem zece. Și ceilalți patru, toți sunt valoroși. Când vine Tavi Popescu ce facem? Ce faci cu Tavi Popescu? Ce faci cu Edjouma, ce faci cu Compagno, cu Miculescu?

O să avem o bancă de rezerve mega-tare. Hai să facem mega tare și apărerea. Și gata. Stai să-l văd pe Ngezana. (n.r. – păi stați în trei?) Ce are? Nu poate Ovidiu Popescu? Nu poți să iei numai fundași valoroși. Fundașii centrali trebuie să joace doi, ăia valoroși, și ceilalți așa”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, meciul cu Dinamo este ultimul înaintea debutului în preliminariile UEFA Europa Conference League. Prima manșă a dublei cu CSKA 1948 Sofia e programată în Bulgaria, miercuri, de la ora 20:30.

Roș-albaștrii au început în forță sezonul de SuperLiga. În runda inaugurală, echipa lui Elias Charalambous a arătat cel mai bine. A învins-o la Tg. Jiu pe FC U Craiova 1948, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

Golurile vicecampioanei au fost marcate de Miculescu, Coman și Edjouma, în timp ce pentru olteni a punctat Sidibe. După prima etapă, FCSB este pe primul loc datorită faptului că are cel mai bun golaveraj.

Emisiunea momentului în sportul românesc FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se poate vedea EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO, în direct, în zilele de luni, marți și vineri. După aceea, emisiunea se poate vedea, în aceleași zile, în premieră, de la ora 17:30 pe canalele de YouTube și Facebook ale FANATIK.

FCSB, echipa de start cu Dinamo. Gigi Becali: „Pe cine să aleg?”

ADVERTISEMENT