Fotbal intern

FCSB, emoţii la meciul cu Poli Iaşi! Ce jucători pot fi suspendați pentru derby-ul cu Dinamo

30.01.2021 | 16:00
FCSB emotii la meciul cu Poli Iasi Ce jucatori pot fi suspendati pentru derbyul cu Dinamo
ADVERTISEMENT

FCSB are mai mulți jucători care pot fi suspendați la meciul cu Dinamo, dacă vor vedea cartonașul galben în partida cu Poli Iași. Nu mai puțin de patru jucători sunt în pericol, în timp ce la Dinamo doar unul.

Dinamo – FCSB va avea loc miercuri de la ora 20:30, însă până la acel meci, echipa lui Toni Petrea va întâlni sâmbătă seară de la 20:15 pe Poli Iași, în timp ce Dinamo va juca duminică la Arad, cu UTA, care nu a mai câștigat pe teren propriu în fața „câinilor” de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea va avea mari emoții la partida cu Poli Iași! Nu mai puțin de patru jucători sunt în pericol de suspendare. Jerry Gane are și el un fotbalist care poate rata cel mai important meci al sezonului pentru suporterii dinamoviști.

Patru jucători de la FCSB pot rata meciul cu Dinamo: Tănase și Coman în pericol

Valentin Crețu, Adrian Șut, dar mai ales căpitanul Florin Tănase și Florinel Coman pot rata partida cu Dinamo, din cauza cumului de cartonașe galbene. Toți cei patru au „strâns” trei cartonașe galbene în Casa Pariurilor Liga 1 și vor trebui să fie foarte precauți la partida cu Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase rămâne principalul marcator al celor de la FCSB, după plecarea lui Dennis Man, iar în cazul în care va încasa încă un galben, echipa lui Toni Petrea ar putea rămâne la meciul cu Dinamo fără cel mai bun marcator al echipei.

Pentru Adrian Șut, Toni Petrea nu va avea dificultăți în a găsi un înlocuitor pe poziția de mijlocaș central, pe această poziție evoluând fotbaliști precum Dariu Olaru, Ovidiu Perianu, Ovidiu Popescu, Răzvan Oaidă, Ionuț Vînă sau Gabriel Simion.

ADVERTISEMENT

Și Dinamo îl poate pierde pe Ante Puljic

Dinamo stă mai bine la capitolul jucători pasibili de suspendare, dar își poate pierde și ea căpitanul Ante Puljic, care are trei cartonașe galbene. Jerry Gane ar putea să îi folosească ca fundași centrali doar pe: Ricardo Grigore, Florin Bejan sau Marco Ehmann.

De altfel, căpitanul lui Dinamo și-a îngropat echipa de mai multe ori în acest sezon, după ce a provocat nu mai puțin de patru penalty-uri, în timp ce Răuță e campion la cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

FCSB este lider în Casa Pariurilor Liga 1 cu 42 de puncte, în timp ce Dinamo este doar pe locul 11, cu 22 de puncte. Astfel, vom asista la unul dintre cele mai dezechilibrate confruntări dintre FCSB și Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 5,00 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT