Fotbal intern

FCSB, fără Bogdan Planic la reluarea campionatului: „Stau să mă rog de el? Adio postul de titular!”

05.04.2020 | 12:19
FCSB fara Bogdan Planic la reluarea campionatului Stau sa ma rog de el Adio postul de titular
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că Bogdan Planic își va pierde postul de titular la FCSB, după ce fundașul central sârb a refuzat înjumătățirea salariului până în septembrie.

Bogdan Planic a refuzat înjumătățirea salariului

Gigi Becali a luat măsuri drastice din cauza pandemiei de coronavirus. Patronul FCSB a decis reducerea salariilor cu 50% până în luna septembrie, pentru evitarea unui colaps financiar.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic a fost singurul fotbalist din lotul „roș-albastru” care a refuzat înjumătățirea încasărilor, așa cum a dezvăluit FANATIK. Gigi Becali transmite acum că sârbul își va pierde postul de titular din centrul apărării de la FCSB.

Voi credeți că eu stau să mă rog de Planic? Nu, tată! Să fie sănătos, dar adio postul de titular la FCSB. Mi-a demonstrat că nu are caracter, iar mie mi s-a părut că este un jucător problematic încă de când am semnat prima dată contractul cu el.

ADVERTISEMENT

Și atunci au fost unele probleme cu el pe la negocieri, iar mie nu mi-au plăcut deloc încă de la început fazele pe care le-a făcut”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

Cine îl înlocuiește pe Bogdan Planic

Gigi Becali a anunțat că Andrei Miron îl va înlocui pe Bogdan Planic în defensiva de la FCSB, urmând să facă pereche cu Iulian Cristea, iar în următoarea perioadă de mercato va încerca să îl transfere pe Andrei Chindriș de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Credeți că moare apărarea fără Planic? Că o să începem campionatul peste o lună, două sau trei tot o să găsim noi un înlocuitor. Îl am pe Miron și o să mă bazez pe el dacă nu o să reușim să îl aducem pe Chindriș.

Dar o să fie greu să îl mai aduc pe Chindriș pentru că Iftime ține la preț, iar eu nu mai sunt dispus să bag bani mulți în transferuri în plină criză financiară. Păi jucătorii ce vor spune de mine atunci?

ADVERTISEMENT

Că lor le reduc salariile, dar am peste 1 milion de euro să dau pe Chindriș, atât cât o cere Iftime pe el, corect? Dar oricum nu o să îi dea nimeni lui Iftime 1.500.000 de euro pe criza asta. O să vedeți voi!”, susține patronul FCSB.

ADVERTISEMENT