Fotbal intern

FCSB – Farul 0-2. Jefte și Ghiță duc echipa lui Hagi mai aproape de play-off. Roș-albaștrii, la 11 puncte de lider. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul FCSB - Farul, care are loc duminică, 27 februarie, de la ora 21:00, în etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1.
27.02.2022 | 19:22
FCSB  Farul 02 Jefte si Ghita duc echipa lui Hagi mai aproape de playoff Rosalbastrii la 11 puncte de lider Video
Elevii lui Gică Hagi nu au avut emoții cu FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
27-02-2022
17:21

FCSB - Farul 0-2 (Jefte 42, Ghiță 59)

FCSB a suferit o înfrângere fără drept de apel, scor 0-2, în fața Farului și a ratat astfel șansa de a se apropia din nou la 8 puncte de liderul CFR Cluj. Golurile au fost marcate de Jefte (42), respectiv Ghiță (59).

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 86: Schimbare la „marinari”. Buta intră în locul lui Jefte.

Min. 82: Farul ratează o nouă ocazie uriașă. Moldoveanu îl lansează excelent în careu pe Jefte, dar acesta nu reușește să-l lobeze pe goalkeeperul roș-albaștrilor.

Min. 75: Ocazie Farul. Dussaut centrează perfect în fața porții, dar Moldoveanu ratează execuția și îi permite lui Vlad să intervină.

Min. 72: Dublă schimbare la Farul. Petre și Radaslavescu părăsesc terenul, fiind înlocuiți cu Pitu și Sîrbu.

Min. 64: Ocazie uriașă pentru FCSB. Ianis Stoica trimite pe lângă poartă din interiorul careului, după o pasă excelentă a lui V. Gheorghe.

Min. 60: Dublă schimbare la roș-albaștri. Edjouma și Șerban părăsesc terenul, fiind înlocuiți cu Perianu, respectiv Keșeru.

Min. 59: Goool Farul! Larie prelungește cu capul până la Ghiță o minge centrată din lovitură de colț, iar fundașul „marinarilor” majorează avantajul cu o execuție sigură. 

Min. 57: Jefte profită de gafa lui Ov. Popescu și șutează din interiorul careului, însă goalkeeperul roș-albaștrilor reține fără probleme.

Min. 56: Ocazie Farul. Petre execută în forță o lovitură liberă, dar Vlad e atent și respinge.

Min. 55: Mută și Gică Hagi. Intră Moldoveanu și Dussaut, fiind înlocuiți cu Omoh și Boboc. 

Min. 46: Dublă schimbare la FCSB. V. Gheorghe intră în locul lui Coman și I. Stoica intră în locul lui Dumiter. Începe repriza secundă.

Min. 45+2: Radaslavescu șutează de la distanță, dar Vlad se întinde și reușește să respingă. Pauză pe Arena Națională.

Min. 42: Goool Farul! Grameni îi fură mingea lui Ov. Popescu și centrează perfect pentru Jefte, care profită de plasamentul greșit al lui Vinicius și îl învinge pe Vlad cu un șut plasat, din interiorul careului.

Min. 24: „Marinarii” continuă să preseze. Aflat în careu, lateral stânga, Petre încearcă să șuteze, însă este blocat de același Cristea.

Min. 19: De Nooijer sprintează pe partea dreaptă și centrează pentru Jefte, care reia din voleu, dar nimerește în blocajul lui Cristea.

Min. 9: Ratare uriașă pentru Farul. Servit excelent de Grameni, Petre trimite pe lângă poartă, din câțiva metri.

Min. 4: Aioani este lovit cu crampoanele de Tănase și se prăbușește pe gazon.

Min. 2: Ocazie Farul. Boboc pătrunde în careu, dar șutul său este blocat de Vinicius.

Min. 1: Începe meciul.

Urmărește aici cele mai importante faze.

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Vinicius, I. Cristea, S. Șerban – Fl. Tănase, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Dumiter, Fl. Coman. Antrenor: Toni Petrea. Rezerve: Târnovanu, Miron, Tănasă, I. Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Perianu, Keșeru. 

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Ghiță, De Nooijer – Radaslavescu, Mladen, Grameni – Jefte, Ad. Petre, Omoh. Antrenor: Gheorghe Hagi. Rezerve: Brănescu, Dussaut, Sîrbu, Pitu, Moldoveanu, Sali, Mălăele, Buta, N. Popescu. 

Meciul FCSB – Farul are loc duminică, 27 februarie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 28-a a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1, fiind chiar ultima partidă din această rundă., FCSB se află pe locul 2, cu 59 de puncte, dobrogenii prinzând momentan ultimul loc de play-off, cu 42 de puncte, dar la egalitate cu FC Argeş.

Unde se joacă meciul FCSB – Farul

Întâlnirea FCSB – Farul se dispută duminică, 27 februarie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din capitală, în etapa a 28-a a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. Nu sunt aşteptaţi mulţi spectatori la acest meci, pe de o parte datorită istorie de partidă de familie de-a lungul timpului dintre cele două echipe, pe de alta a conflictului care din nou s-a creat între patronul Gigi Becali şi ultraşii FCSB, deranjaţi dee faptul că latifundiarul îşi bate joc de un atacant de talia lui Claudiu Keşeru.

ADVERTISEMENT

Oricum, cei care vor veni totuşi la stadion trebuie să aibă în vedere că nu li se va permite accesul decât dacă vor prezenta la intrare având certificatul COVID pentru schema de vaccinare completă sau trecere prin boală în ultimele şase luni ori rezultatul negativ al unui test PCR, de 72 de ore sau antigen, valabil o singură zi.

Cine transmite la TV partida FCSB – Farul

Partida FCSB – Farulse joacă duminică, 27 februarie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti s-a terminat cu zilele cu cer senin şi temperaturi ca de primăvară. Duminică, 27 februarie a fost toată ziua înnorat şi cu o temperatură maximă de 7 grade, dar şi cu un vânt puternic şi rece. Meteorologii apreciază că din jurul orei 20:00 sunt şanse să începă şi să plouă, mai ales că săptămâna viitoare prognoza indică multe precipitaţii şi vreme rece. Conduce acest meci important arbitrul Radu Petrescu din Capitală.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – Farul

FCSB are o problemă de efectiv din cadrul primului unsprezece apărută după ultimul antrenament. Titularul postulu de fundaş stânga, muntenegreanul Radunovic, s-a accidentat şi în locul său va evolua Sorin Şerban, jucătorul pe care Gigi Becali l-a dorit în mod expres la echipa sa, fiind internaţional U 21.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi are doi jucători suspendaţi la acest meci extrem de important dar şi de dificil. Mijlocaşii Artean, închizător şi Purece sunt cei care nu vor putea evolua la Bucureşti. Oricum, Regele va blinda compartimentul median în care va băga numai jucători cu profil defensiv: Grameni, Ciobanu şi Nedelcu.

Farul, luptă umăr la umăr cu FC Argeş

Constănţenii au avut şi destulă şansă înaintea partidei de la Bucureşti pentru că marea lor rivală la locul 6, ultimul de play-off, FC Argeş, deşi a jucat acasă nu a putut străpunge apărarea Voluntarilor, meciul încheindu-se fără a se fi marcat vreun gol. Astfel că piteştenii doar i-au egalat la puncte pe Farul, dar golaverajul îi lasă în urmă.

ADVERTISEMENT

Programul dobrogenilor până la sfârşitul sezonului regulat nu este unul facil. Farul va juca acasă cu Botoşani, echipă calificată în play-off iar în ultima etapă pe terenul Universităţii Craiova. Dar nici FC Argeş nu are obstacole uşoare: acasă cu FCSB şi în ultima etapă deplasare la Botoşani, echipa moldavă fiind astfel arbitra pentru intrarea în play-off pentru locul 6.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Farul

Este un meci totuşi destul de echilibrat în calculele bookmakerilor. Bineînţeles, FCSB este echipa favorită la o cotă de 2,10-2,15 în timp ce dobrogenii au primit între 3,60-3,70 pentru a da ei lovitura. Şansă dublă X2 are o cotă excelentă, 1,90 iar un gol înscris de echipa lui Gică Hagi ajunge la 1,75.

Fiind un meci între naşul Hagi şi finul Becali confruntarea FCSB – Farul a avut un final aşteptat de fiecare dată, cu excepţia primului sezon când dobrogenii aveau nevoie de puncte imediat după promovare pentru a se menţine în primul eşalon.

ADVERTISEMENT