Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, în cădere de formă?! “Nu este întâmplător!”

Sorin Cârțu a analizat forma FCSB-ului, spunând că vicecampioan României se află într-o perioadă mai slabă, explicând motivul acestei căderi.
24.09.2023 | 15:22
FCSB in cadere de forma Nu este intamplator
Sorin Cârțu analizează scăderea de formă a FCSB-ului. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre scăderea de formă a FCSB-ului considerând că remiza de la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 2-2, nu este una întâmplătoare.

Sorin Cârțu analizează scăderea de formă a FCSB-ului

Sorin Cârțu a analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI scăderea de formă a FCSB-ului, spunând că remiza cu Hermannstadt nu a fost una întâmplătoare:

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat aseară, nu a fost întâmplător. Hermannstadt a jucat cum a jucat și UTA. Dacă nu exista prosteala și superficialitatea lui Dawa, ar fi câștigat FCSB.

Mie mi-a plăcut mult Hermannstadt, au fost foarte implicați. FCSB acuză de fiecare dată, de fapt am văzut asta la toate echipele considerate favorite, sunt surprinse de atitudinea adversarului, la modul voi nu vedeți cu cine jucați, stați mai ușor”.

ADVERTISEMENT

„Joacă puțin pe vârfuri!”

„Joacă puțin pe vârfuri, așa a fost cu UTA, așa a fost și acum. FCSB suferă când e primită cu agresivitate de adversari. Cred că jocul din repriza a doua a fost influențat și de golul primit imediat după pauză.

Dacă mergeau tot pe aceeași linie, se puteau gândi și la victorie. Djokovic e un jucător care nu vreau să spun că minte fotbalul în ultimul timp”, a continuat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„ Joacă la alibi, e acolo cu Kurtic, același mod de a se exprima, pase laterale, pase înapoi. Nu văd să iasă în evidență personalitatea lui. La CFR a jucat foarte bine, nu știu ce a mai jucat prin Arabia Saudită.

A mai avut meciuri bune cu bulgarii de la CSKA, dar ăia erau adversari modești”, a mai spus Sorin Cârțu, la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

E FCSB in CADERE de FORMA?! ANALIZA lui Sorin Cartu

ADVERTISEMENT