Fotbal intern

FCSB, ofertă pentru Aris Soiledis: “M-am înțeles cu domnul Argăseală”

06.01.2021 | 10:28
FCSB oferta pentru Aris Soiledis Mam inteles cu domnul Argaseala
ADVERTISEMENT

Jean Vlădoiu, noul președinte al lui FC Argeș, zice că s-a înțeles cu FCSB pentru aducerea lui  Aristidis Soiledis (29 de ani). Fotbalistul, aflat în ultimele 6 luni de contract cu FCSB, este dorit de echipa din Pitești.

Gigi Becali nu îi va prelungi contractul jucătorului care a venit la FCSB în august 2019. Mai mult de atât, vrea să-l cedeze pe apărătorul din Grecia încă din această perioadă de transferuri. Înțelegerea dintre fotbalist și FCSB se termină în vara aceasta.

ADVERTISEMENT

Grecul a fost accidentat de multe ori, motiv pentru care a ieșit din calculele finanțatorului de la FCSB, care își dorește să scape și de salariul fotbalistului. Jucătorul, cotat la 300 de mii de euro, încasează 10.000 de euro pe lună, însă piteștenii vor să împartă cu FCSB această sumă.

Încă un jucător ar putea pleca de la FCSB

„Am discutat cu domnul Tudose și domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve partea dânșilor, așa cum ne-am înțeles. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul, a plecat în pregătire în Antalya.

ADVERTISEMENT

Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel. Acum au trecut două zile, intrăm și noi în criză de timp. Îmi doresc foarte mult să aduc jucători care să ne ajute”, a spus Jean Vlădoiu pentru Digi Sport.

Până să-l cedeze pe Soiledis, FCSB l-a trimis la FC Argeș pe Cristi Dumitru, jucător care a evoluat doar într-un meci pentru bucureșteni în acest sezon, dar nu a reușit să înscrie. Piteștenii vor avea un stadion nou, iar proiectul va fi gata  la finalul lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

Grecul ar fi al doilea jucător de la FCSB care semnează cu FC Argeș, în ultimul timp

„L-am adus pe copilașul ăsta, Cristi Dumitru. Îl știu cât de cât. Eu merg pe oameni de încredere. Dacă l-am dus, l-am adus pentru că e bun și știu că mă poate ajuta.

Acum, să vedem ce mai putem transfera, dar în România e foarte greu, se cer salarii foarte mari. Vreau și eu, dar să înțeleg pentru ce dau banii ăștia”, a zis Vlădoiu.

ADVERTISEMENT

29 de ani are apărătorul grec Aristidis Soiledis, fotbalist care a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe ca FC Botoșani, Omonia Nicosia, AEK Atena sau Olympiacos. Grecul a jucat numai într-un singur meci în actualul sezon. De la FCSB ar putea pleca și Dennis Man, jucătorul este dorit și de AC Milan.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,77 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: