Sport

Fotbalistul care e out pentru Petrolul – FCSB deși e apt de joc: „E o pierdere”

Pierdere mare la derby-ul dintre Petrolul și FCSB. Unul dintre cei mai în formă jucători nu va fi pe teren, deși este apt din punct de vedere medical.
26.10.2023 | 19:50
Fotbalistul care e out pentru Petrolul  FCSB desi e apt de joc E o pierdere
Fotbalistul care e out pentru Petrolul - FCSB deși e apt de joc: „E o pierdere”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Petrolul primește vizita FCSB-ului la Ploiești, sâmbătă, 27 octombrie, ora 20:30, în etapa a 14-a din SuperLiga. „Lupii Galbeni” nu îl au la dispoziție pentru meciul împotriva vicecampioanei pe Alexandru Musi. Tânărul fotbalist nu are drept de joc contra „roș-albaștrilor”.

FCSB, mutare strategică! Piedere mare pentru Petrolul pentru meciul direct: „Ne lipsește”

Alexandru Musi este unul dintre cei mai în formă jucători de la Petrolul. Tânărul atacant în vârstă de 19 ani a marcat în ultima victorie a prahovenilor, scor 3-1 cu Universitatea Craiova. A fost cel de-al treilea gol în actuala stagiune pentru Musi în tricoul Petrolului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Musi reprezintă o soluție excelentă pentru antrenorul Florin Pârvu privind regula U21 impusă de Federația Română de Fotbal (FRF). Doar că la meciul contra FCSB-ului, ploieștenii nu îl au la dispoziție pe atacantul de 19 ani.

Musi nu are drept de joc contra FCSB, clauză pe care gruparea „roș-albaștră” a impus-o în contract, în momentul în care formația lui Gigi Becali l-a cedat sub formă de împrumut pe Musi la Petrolul Ploiești. Musi este împrumutat de FCSB la Petrolul până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

„Cred că s-a adaptat foarte bine aici. A fost primit foarte bine aici, se simte foarte bine la noi, iar al are niște evoluții care sunt apreciate aici. Este o pierdere, e clar că ne lipsește, dar cine îi va lua locul cu siguranță va face treabă foarte bună.

M-am gândit cu cine îl voi înlocui pe Musi. Avem variante, iar cel care va intra acolo am încredere că va face ca lipsa lui Alex Musi să nu se simtă așa mult”, a declarat Florin Pârvu, la conferința de presă premergătoare derby-ului Petrolul – FCSB.

ADVERTISEMENT

Florin Pârvu, înainte de Petrolul – FCSB: „Întâlnim principala favorită la câștigarea campionatului”

Florin Pârvu este conștient de dificultatea adversarului pe care Petrolul îl va întâlni sâmbătă seară pe Stadionul „Ilie Oană”. Totuși, antrenorul este optimist și speră ca „Lupii Galbeni”, cu ajutorul suporterilor, să facă o figură frumoasă. Cu două zile înaintea meciului, jucătorii ambelor echipe au fost testați antidoping.

„Ne așteaptă un meci foarte greu contra echipei de pe primul loc, principala favorită la câștigarea campionatului în acest sezon. Jucăm în fața propriilor suporteri, venim cu un moral foarte bun de la Craiova. Sper să facem un meci foarte bun”, a declarat Florin Pârvu.

ADVERTISEMENT

„O să ne aștepte un meci foarte greu. Știm cât de mult contează acest meci în primul rând pentru fanii noștri. Este un derby pe care îl așteptăm cu toții. Venim cu un moral bun și asta ne dă încredere că putem să facem un joc bun sâmbătă.

Chiar dacă vine după un rezultat de egalitate, Steaua (n.r. FCSB) este cea mai în formă echipă în acest moment din campionat”, a spus și Gicu Grozav. Pe lângă cele trei goluri, Musi a oferit alte 3 pase decisive în cele 13 meciuri, toate ca titular, în tricoul Petrolului.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.31 este cota pentru „12” la meciul Petrolul - FCSB