Sport

Mesajul pe care i l-a transmis Neluțu Varga lui Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB: ”De la anul va fi altceva”

FCSB a câștigat titlul după o pauză de 9 ani, dar Neluțu Varga l-a amenințat că din sezonul viitor va fi mult mai greu pentru FCSB.
28.04.2024 | 19:25
Mesajul pe care i la transmis Nelutu Varga lui Gigi Becali dupa titlul castigat de FCSB De la anul va fi altceva
FCSB a câștigat titlul după o pauză de 9 ani, dar Neluțu Varga l-a amenințat că din sezonul viitor va fi mult mai greu pentru FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce ”roș-albaștrii” au cucerit titlul, Becali a intrat la FANATIK SUPERLIGA și s-a comparat cu antrenori ca Dan Petrescu și Marius Șumudică, care la rândul lor au ridicat trofeul de campioni în România.

Neluțu Varga i-a aruncat mănușa lui Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul

La o zi după ce FCSB a luat titlul de campioană în SuperLiga, patronul lui CFR Cluj a dezvăluit că încă nu l-a felicitat pe Gigi Becali, însă l-a avertizat pe acesta că din sezonul viitor lucrurile se vor schimba și misiunea bucureștenilor nu va mai fi la fel de simplă.

ADVERTISEMENT

”Să îl felicite clubul, eu nu am de ce. Nu cred că s-a terminat campionatul, este timp. Așa e normal, așa e elegant și corect. Felicitările mele pentru titlul luat de FCSB. A fost echipa cea mai bună, le doresc succes, să își îndeplinească visul anul ăsta. Și să se aștepte că de la anul va fi altceva.

Îi doresc domnului Becali să se califice în Europa, e foarte important să aducă puncte. Până acum noi am adus. Să nu mai fie nevoie să jucăm tururile preliminare. Vedeți că orice meci e greu, indiferent de echipe și de țările din care provin”, a declarat Varga, pentru sportpesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă se va apuca de antrenorat, așa cum a făcut omologul său de la FCSB, patronul ardelenilor a răspuns ferm: ”Asta sunt glume, nu are nicio treabă cu antrenoratul. Glumește. Îi doresc sănătate și de la anul îi va fi foarte greu”.

Becali, felicitat de Dan Șucu

Mihai Stoichiță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre motivele succesului FCSB din acest sezon, spunând că trupa lui Elias Charalambous a fost cea mai constantă echipă, cu mici fluctuații pe parcursul întregului campionat.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au câștigat titlul din SuperLiga într-un timp record în play-off, însă asta nu i-a schimbat deloc decizia lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a anunțat că jucătorii nu primesc prime pentru performanța notabilă.

Dan Șucu și-a scos pălăria în fața lui Gigi Becali. La câteva ore după ce FCSB a devenit matematic campioană, acționarul majoritar al Rapidului l-a felicitat personal pe omologul său. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

Impresarul Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că are deja o listă cu jucători pentru Gigi Becali și Mihai Stoica. Acesta anunță că FCSB își dorește să transfere cel puțin 6 fotbaliști în vară, pentru a forța calificarea în grupele unei competiții europene.

ADVERTISEMENT