Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB nu mai are lider de la plecarea lui Florin Tănase. „De-aia îi place lui Gigi”

FCSB ocupă locul 1 în Superligă și pare de neoprit în acest sezon. Chiar și în aceste condiții, echipa lui Gigi Becali suferă la un capitol. Nu are un lider adevărat care să facă diferența în momentele importante.
24.10.2023 | 17:10
FCSB nu mai are lider de la plecarea lui Florin Tanase Deaia ii place lui Gigi
FCSB nu mai are lider de la plecarea lui Tanase. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

FCSB este într-o formă de zile mari. Echipa lui Gigi Becali ocupă primul loc în clasament și se află la trei puncte distanță de urmăritoarea CFR Cluj. În ciuda unui lot foarte bun, trupa pregătită de Charalambous are o singură problemă. Nu are un lider adevărat în vestiar.

FCSB are căpitan, dar nu lider

“FCSB nu are un lider, punct”, a spus Bănel Nicoliță, moment în care Valeriu Răchită a completat: “Păi asta spunem de mult. Pentru că nici nu îi lasă, băi, Bănele. Gigi e liderul.”.

ADVERTISEMENT

“Pentru că nici nu îi lasă, mă. Uite cum a zis și Omrani, cum a zis și Compagno, că dacă nu dă gol până la pauză îl schimbă. Păi mai joacă Compagno? Am fost căpitanul echipei Steaua”, a completat Valeriu Răchită.

Darius Olaru este căpitanul celor de la FCSB. Acesta a fost prins la mijloc recent într-o dispută între Gigi Becali și Edi Iordănescu. Olaru este om de bază la FCSB cu 6 goluri în 12 meciuri. În ciuda unor statistici foarte bune, căpitanul roș-albaștrilor mai are de progresat la capitolul leadership.

ADVERTISEMENT

FCSB continuă întăririle

FCSB vrea cu orice preț să obțină titlul în acest sezon. Pentru asta, formația patronată de către Gigi Becali l-a adus recent pe Dorin Rotariu. Fost jucător la Dinamo, Rotariu este pregătit pentru o nouă experiență în capitala României. La FCSB, Rotariu va evolua în partea dreaptă a atacului.

“Liderii nu se fac, liderii sunt. Tu crezi că dacă era Rădoi? Păi Rădoi era lider și dacă îi plăcea sau nu lui Gigi. Tu ești lider dintr-un motiv? Tu ești lider că te naști lider. Orice se întâmplă, noi dăm în Gigi. Are vreo vină?”, a întrebat Horia Ivanovici, moment în care Robert Niță a răspuns: “Nici o vină”.

ADVERTISEMENT

Olaru a reușit să marcheze în 12 meciuri la fel de multe goluri precum a reușit în sezonul 2021 – 2022. Atunci, căpitanul FCSB-ului a marcat 6 goluri în 36 de partide. Dacă Olaru mai reușește un singur gol în acest sezon își va egala cea mai bună performanță din carieră.

În sezonul 2020 – 2021, Darius Olaru a reușit să înscrie de 7 ori în 30 de meciuri. Olaru joacă la FCSB din sezonul 2019-2020, atunci când a fost adus de la Gaz Metan Mediaș. Acesta este al 5-lea sezon în care căpitanul FCSB-ului îmbracă tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminică, 29 octombrie, vom avea o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, de la ora 10:30.

FCSB nu are lider

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Petrolul - FCSB