Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Va avea FCSB decar brazilian anul viitor? „Va ridica mult nivelul”

FCSB ar putea ataca grupele de cupe europene sezonul viitorul cu un decar brazilian. Florin Vulturar a dat toate detaliile.
17.10.2023 | 13:00
Va avea FCSB decar brazilian anul viitor Va ridica mult nivelul
Darius Dumitru Olaru si Jair Tavares Da Silva in meciul de fotbal dintre FCSB si Petrolul Ploiesti, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 2 martie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali pregătește transferuri puternice la FCSB. Florin Vulturar, agent FIFA și fin al latifundiarului din Pipera, a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a dezvăluit că roș-albaștrii au nevoie de un conducător de joc brazilian.

Decar brazilian la FCSB?

Gigi Becali l-a delegat pe Florin Vulturar să meargă în Africa de Sud să îi aducă jucători după ce a rămas impresionat de transferul lui Ngezana. Agentul FIFA s-a întors cu vești despre un posibil atacant, dar se gândește și la un mijlocaș ofensiv brazilian pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – brazilieni de ce nu aduceți la FCSB?) Vedem în perioada următoare. Important e acum să faci echipă să câștigi campionatul și apoi vedem. Un mijlocaș ofensiv dacă ai găsi unul bun ar fi ok, dar nu e ușor să aduci un brazilian la un nivel foarte, foarte bun.

Sunt niște jucători care te ajut mult. Un jucător de creație brazilian te-ar ajuta multa.  Un jucător care să facă diferența, un jucător de creație.

ADVERTISEMENT

Uitați-l și pe Moruțan, când intră la națională face diferența. E greu să găsești un astfel de jucător. Dar dacă îl găsești dai lovitura. Îți ridică mult nivelul.

În România, nimeni nu prea are număr 10. Iar FCSB nu joacă cu număr 10”, a declarat Florin Vulturar, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Recomandare din SuperLiga

Prezent în studioul emisiunii, Valeriu Răchită le-a făcut o recomandare lui Florin Vulturar și Gigi Becali. „Uite ce îmi spune un petrolist: Jair! E brazilian, e la noi în campioant, e număr 10. A vrut să îl ia Mihai Rotaru”, a transmis fostul mare fundaș.

Cotat de transfermarkt.com la 750.000 de euro, Jair Tavares da Silva joacă la Petrolul din vara lui 2022, când a fost liber de contract după despărțirea de Helsinki. De atunci și până în prezent, brazilianul a marcat 7 goluri și a oferit 5 assist-uri în 48 de meciuri jucate pentru ploieșteni.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI face show cu ediții explozive în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, live doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Care este PLANUL lui Gigi Becali la FCSB | TOTUL a fost DEZVALUIT in direct

ADVERTISEMENT
1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB - FC Voluntari