Sport

FCSB, pierdere importantă pentru duelul cu Sepsi! Ce s-a întâmplat cu „preferatul” lui Gigi Becali la derby-ul cu Farul

FCSB a înregistrat o pierdere importantă la derby-ul cu Farul. Unul dintre jucătorii de bază ai „roș-albaștrilor”, preferatul lui Gigi Becali, a devenit indisponibil.
05.02.2024 | 21:16
FCSB pierdere importanta pentru duelul cu Sepsi Ce sa intamplat cu preferatul lui Gigi Becali la derbyul cu Farul
Unul dintre jucătorii de bază de la FCSB va rata duelul cu Sepsi de pe Arena Națională. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Programul de foc al FCSB-ului după derby-urile cu Universitatea Craiova și Farul continuă cu meciul de pe teren propriu împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe. Duelul de pe Arena Națională are loc duminică, 11 februarie, ora 20:45. Elias Charalambous și Mihai Pintilii vor avea din nou absenți la mijlocul terenului.

FCSB, pierdere importantă pentru duelul cu Sepsi! Ce s-a întâmplat cu „preferatul” lui Gigi Becali la derby-ul cu Farul

După ce s-a confruntat cu absența lui Darius Olaru la derby-ul cu Farul, FCSB va avea din nou probleme la mijlocul terenului. Adrian Șut, fotbalistul lăudat de Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0, a primit cartonașul galben în minutul 43 al meciului de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 24 de ani a comis un fault dur asupra lui Constantin Budescu și a fost avertizat de „centralul” Horațiu Feșnic. Astfel, Adrian Șut a devenit indisponibil pentru duelul cu Sepsi de duminică din cauza cumului de cartonașe galbene.

Adrian Șut, cotat 2 milioane de euro de Transfermarkt, a mai primit cartonașul galben în meciurile cu CFR Cluj (1-0), Dinamo (1-0) și CFR Cluj (1-1). De asemenea, Baba Alhassan a fost avertizat în minutul 16 al meciului cu Farul tot pentru un fault, însă mijlocașul ghanez nu este în pericol de suspendare.

ADVERTISEMENT

Schimbare de strategie la FCSB în prima repriză a derby-ului cu Farul

Florinel Coman a fost rezervă la derby-ul FCSB – Farul. „Șeptarul” liderului din SuperLiga este răcit și nu s-a antrenat cu o zi înaintea derby-ului de pe Arena Națională. Astfel, „roș-albaștriii” l-au trimis titular în partea stângă a atacului pe Octavian Popescu.

Totuși, Elias Charalambous a efectuat o modificare importantă la jumătatea primei reprize. Antrenorul cipriot a cerut ca Octavian Popescu să treacă în banda dreaptă a atacului, în timp ce Luis Phelipe a trecut pe partea opusă, în banda stângă.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Becali a avut numeroase ocazii de a marca în prima repriză a derby-ului cu Farul prin Alex Băluță, Baba Alhassan sau Luis Phelipe. Totuși, portarul „marinarilor”, Alexandru Buzbuchi, este în mare formă și a avut mai multe parade spectaculoase.

Florinel Coman, încălzire la pauza derby-ului cu Farul

Florinel Coman a venit separat la Arena Națională pentru derby-ul cu Farul. Atacantul în vârstă de 25 de ani nu a ajuns la arenă cu autocarul „roș-albaștrilor”. Al doilea golgheter al FCSB-ului este singurul din cele 12 rezerve ale „roș-albaștrilor” care nu a ieșit încălzire înaintea meciului.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman s-a încălzit la pauza meciului cu Farul înainte de intrarea pe gazon. Foto: FANATIK.
Florinel Coman s-a încălzit la pauza meciului cu Farul înainte de intrarea pe gazon. Foto: FANATIK.

În schimb, Florinel Coman a schimbat pase cu ceilalți colegi la pauza duelului cu Farul. În cele din urmă, Charalambous și Pintilii l-au trimis în teren pe Coman la pauza meciului, înlocuindu-l pe Luis Phelipe.

ADVERTISEMENT