Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB – Rapid, analizat de dinamovistul Florentin Petre. Pronostic surpriză pentru derby

Florentin Petre a prefațat derby-ul dintre FCSB și Rapid și a dat un pronostic surpriză pentru acest meci.
04.11.2023 | 16:38
FCSB  Rapid analizat de dinamovistul Florentin Petre Pronostic surpriza pentru derby
Meciul FCSB - Rapid, analizat de Florentin Petre. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Duelul dintre FCSB și Rapid este cel mai tare al următoarei etape din SuperLiga. Meciul se va juca pe Arena Națională, pe un stadion ce se anunță a fi plin.

Florentin Petre, verdict înainte de derby

Florentin Petre, dinamovist convins, a prefațat partida, spunând că  va fi un adevărat spectacol. Deși este dinamovist, așteaptă cu nerăbdare acest meci.

ADVERTISEMENT

El crede că ambele echipe sunt în formă, motiv pentru care se așteaptă la un meci bun. Legat de absențele de la Rapid, el crede că echipa are rezerve bune, care pot suplini absențele echipei

Petre nu s-a ferit de un verdict la acest meci, spunând că Rapid este echipa mai în formă și crede că giuleștenii se vor impune în acest meci.

ADVERTISEMENT

Va fi un spectacol extraordinar de frumos, abia aștept să văd meciul. Sunt două echipe bune. Sunt două echipe în formă bună.

Rapid are un lot numeros, jucătorii care vin de pe bancă pot suplini absențele, poate nu se vor ridica la nivelul celor care sunt accidentați, dar va fi un spectacol și va fi ceva extraordinar de frumos.

ADVERTISEMENT

Ţinând cont că sunt într-o formă sportivă bună acum, cred că Rapid va câștiga, cu toate absențele”, a spus Florentin Petre, la FANATIK SUPERLIGA.

Se anunță infern pe Arena Națională

FCSB și Rapid se vor duela în fața unei Arene Naționale ce se anunță aproape plină. Fanii FCSB vor să bată recordul de spectatori al anului 2023, de la meciul cu CFR Cluj din playoff, când au fost, pe Arena Națională, 42.439 de suporteri.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB au luat cu asalt casele de bilete și vor să umple cel mai mare stadion al țării. Cu zile înainte de meci, gazdele au vândut aproape 30.000 de bilete, anunță șeful de galerie al Peluzei Nord, Gheorghe Mustață.

Până în momentul de faţă sunt aproape 30.000 de bilete vândute, cu o săptămână înainte de meci. Noi sperăm să se vândă toate biletele. Sperăm să fie 50.000 de oameni dacă se poate.

Cred că va fi record. Chiar dacă echipa a avut o cădere uşoară şi la Ploieşti, nu au ţinut de rezultat, nu este nicio problemă, suntem alături de ei, suntem acolo. Dacă s-au întâmplat aceste lucruri, nu o să jignim jucătorii.

Rapidiştii o să aibă 2600 de bilete. Atât. La ora asta sunt aproape 30.000 fără biletele oaspeţilor. Am trecut pe acolo, băieţii erau la antrenament. Am fost la o discuție pentru că noi plecăm la Galaţi!”, a declarat Gheeorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt LIVE în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, doar pe FANATIK.RO, la cea mai tare emisiune de sport din România: FANATIK SUPERLIGA. Reluarea emisiunii are loc, în premieră, pe Facebook și Youtube, în ziua de emisie, de la ora 17:00.

Florentin Petre a prefațat duelul dintre FCSB și Rapid

ADVERTISEMENT