Sport

Record de audiență pe Arena Națională. Câți fani au fost în tribune la FCSB – CFR Cluj. Foto+Video

Fanii au luat cu asalt Arena Națională la derby-ul de titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Peste 40.000 de suporteri au creat o atmosferă incendiară.
14.05.2023 | 22:29
Record de audienta pe Arena Nationala Cati fani au fost in tribune la FCSB  CFR Cluj FotoVideo
Peste 40.000 de fani sunt prezenți la derby-ul FCSB - CFR Cluj
ADVERTISEMENT
14-05-2023
19:31

Câți spectatori au fost pe Arena Națională la FCSB - CFR Cluj

Audiență record în acest sezon de SuperLiga înregistrată la derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj.

La meciul din etapa cu numărul 8 a play-off-ului au asistat nu mai puțin de 42.439 de spectatori în tribunele Arenei Naționale.

Peluza Nord FCSB s-a mobilizat pentru derby-ul cu CFR Cluj și a transmis un mesaj special suporterilor în ziua meciului. Pe Arena Națională, elevii lui Dan Petrescu au parte de o atmosferă infernală.

Peluza Nord FCSB a ajuns la stadion cu o oră înainte de derby-ul cu CFR Cluj

Peste 40.000 de fani sunt așteptați la derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, iar FANATIK a surprins momentul în care galeria vicecampioanei României a ajuns la stadion, în frunte cu liderul Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață promitea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI o atmosferă senzațională pe Național Arena și care să îi pună în dificultate chiar și pe jucătorii experimentați ai lui CFR Cluj.

„100% vom trece și vom depăși recordul de 40 de mii 400 și ceva. Suntem pe locul 1 ca audiență și vor urca. Batem recordul cu siguranță. Până la acest moment s-au vândut 34-35 de mii de bilete vândute.

ADVERTISEMENT

După părerea mea, îmi doresc să fie sold-out, tot stadionul plin. Dacă lui CFR le dă sus acolo 50-60 de locuri, o să vorbesc cu conducerea să dea drumul la cealaltă peluză, să dea drumul la inelul de jos. Cred că vorbim de 50 de mii. Deci o să fie 47-48 de mii, dacă scădeam 10%.

Am fost terorizat cu telefoane, cum luăm bilete? Intrați și luați online. În plus, vor lăsa o parte din bilete să fie vândute și la case. Am înțeles că așa e obligatoriu. Sperăm ca oamenii să vină la meci și să demonstrăm unde este Steaua”.

ADVERTISEMENT

FCSB a deschis și peluza oaspeților de pe Arena Națională. Încă 5.000 de bilete au fost puse în vânzare

FCSB a luat decizia cu șapte ore înainte de meci să deschidă și cealaltă peluză de pe Arena Națională: „Având în vedere interesul extraordinar al suporterilor pentru partida din această seară, am decis să punem în vânzare biletele de la Peluza 1, Inelul 1.

Cum arată tribunele la derby-ul FCSB - CFR Cluj
Cum arată tribunele la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Acestea pot fi achiziționate atât online, pe www.bilete-fcsb.ro, cât și la casele de bilete de la Arena Națională. Prețul unui tichet este de 30 Lei. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în derby, FCSB o scoate definitiv din lupta la titlu pe CFR Cluj, iar echipa lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii se apropie la doar un punct de Farul Constanța.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „1 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT