Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, revenire importantă la derby-ul cu U Craiova. Cum ar putea să arate primul “11”

Elias Charalambous primește vești bune înainte de meciul cu Universitatea Craiova. În lotul echipei revin jucători importanți.
01.09.2023 | 13:55
FCSB revenire importanta la derbyul cu U Craiova Cum ar putea sa arate primul 11
Adrian Șut va reveni în echipa celor de la FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de derby-ul etapei. Pe Ghencea vine Universitatea Craiova, pentru unul dintre cele mai așteptate meciuri ale startului de sezon. Meciul e sâmbătă seară, iar duminică, de la 10:30 vom urmări împreună toate reacțiile la o ediție specială FANATIK SUPERLIGA.

Reveniri importante la FCSB

FCSB primește vești bune înaintea acestui meci. Cristi Coste, redactorul-șef al departamentului de sport al FANATIK a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA, că Adrian Șut este apt și va reveni pe teren, după ce a fost accidentat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, FCSB l-a recuperat și pe Alexandru Băluță, unul dintre cele mai tari transferuri ale verii. Fostul jucător al Universității Craiova va putea juca împotriva fostei sale echipe, sâmbătă seară.

Astfel, cel mai probabil, în banda dreaptă a defensivei va juca Ovidiu Popescu, în timp ce în centru, acolo Vlad Chiricheș va absenta o perioadă lungă, va reveni Denis Haruț, nu Siyabonga Ngezana.

ADVERTISEMENT

Probabil fundaș dreapta va fi Ovidiu Popescu. Exista varianța Crețu, în dreapta, doar dacă nu se refăcea Șut. Vă dau o informație în premieră, Șut va juca cu Craiova, ceea ce înseamnă că Șut și Olaru vor fi în mijloc, iar Crețu în dreapta.

Informațiile noastre sunt că va fi Haruț titular, va juca Șut, va intra și băluță, dar nu va juca Compagno”, a spus Cristi Coste, în direct la FANATIK SUPERLIGA, într-o discuție despre echipa ce va fi trimisă de Elias Charalambous în teren, la meciul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Așa ar putea arăta FCSB la meciul cu Universitatea Craiova: Vlad – Radunovci, Haruț, Dawa, Ov. Popescu – Olaru, Șut, Djokovic – Oct. Popescu, Băluță, Miculescu.

La acest meci, FCSB nu se va putea baza pe Florinel Coman și Alexandru Pantea, Cei doi au fost eliminați la meciul cu UTA, singura partidă pierdută de FCSB în acest sezon. Meciul cu Universitratea Craiova este foarte important: dacă FCSB câștigă, se va distanța la patru puncte distanță de olteni, având și un meci mai puțin jucat.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Duminică, de la ora 10:30, HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire la o ediție specială FANATIK SUPERLIGA dedicată derby0ului din Ghencea dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Reveniri la FCSB, înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze