Sport

Laszlo Dioszegi, suma de transfer pentru Ștefănescu la FCSB: “Va fi din 7 cifre”

Laszlo Dioszegi a vorbit despre un un potențial transfer al lui Ștefănescu la FCSB și a explicat care va fi suma pentru mutarea jucătorului de la Sepsi.
31.08.2023 | 18:53
Laszlo Dioszegi suma de transfer pentru Stefanescu la FCSB Va fi din 7 cifre
Laszlo Dioszegi a vorbit despre un un potențial transfer al lui Ștefănescu la FCSB și a explicat care va fi suma pentru mutarea jucătorului de la Sepsi.
ADVERTISEMENT

După jocurile bune din SuperLiga, Ștefănescu a fost dorit atât la FCSB, cât și la Rapid. Dacă acesta ar pleca de la Sepsi, destinația cea mai probabilă ar fi echipa lui Gigi Becali, datorită agentului lui Ștefănescu, Florin Vulturar, care este și finul patronului de la FCSB.

Sepsi nu vrea să se despartă de Ștefănescu

Patronul celor de la Sepsi nu este dornic să se despartă de Ștefănescu. Laszlo Dioszegi își dorește ca echipa lui Ciobotariu să nu mai sufere modificări. Problema finanțatorului de la Sfântu Gheorghe ar fi înlocuirea atacantului, nu suma de transfer.

ADVERTISEMENT

“În niciun caz, nu am discutat despre așa ceva. Vrem să păstrăm tot lotul cel puțin până în decembrie, apoi vom vedea. Toți jucătorii sunt de vânzare, dar nu în orice condiții.

Noi vindem un jucător foarte bun, care s-a adaptat foarte bine, care dă goluri și pase de gol, aducem pe cineva pe care nu îl cunoaștem, trebuie să dăm și niște bani, și poate nu va da goluri și pase de gol.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne gândim foarte bine. Nu ne-am gândit la preț, ne concentrăm pe meci. Suma pentru un jucător ca Ștefănescu trebuie să aibă șapte cifre. Eu consider că Ștefănescu și-a pus amprenta în fotbalul românesc.”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru DigiSport.

Dioszegi, suma de transfer pentru Ștefănescu

În contextul în care Dioszegi l-ar vinde pe Ștefănescu la FCSB, finanțatorul are o sumă de transfer în minte. Patronul lui Sepsi OSK este de părere că suma ar trebui să aibă 7 cifre și să fie peste 1.5 milioane de euro, datorită evoluțiilor pe care atacantul le are în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Consider că dacă alți jucători sub valoarea lui au fost vânduți cu 1.5 milioane, și Ștefănescu merită să fie vândut cu o sumă de șapte cifre. Pentru noi, orice ban e binevenit, dar nu totul se rezumă la bani. Contează omogenitatea.

Dacă îl vindem pe Ștefănescu, suporterii nu vor fi bucuroși, eu nu voi fi bucuros. Pentru noi nu e o prioritate să discutăm despre vânzarea unui jucător. Dacă intrăm în grupe, nici nu se discută, vă dați seama cu ce echipe vom juca”, a mai spus patronul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu este cotat la 1.2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Pentru Sepsi, aripa stângă din atacul lui Ciobotariu, a strâns 3 assist-uri în acest sezon. 23 de goluri și 21 de pase de gol are fotbalistul în 156 de meciuri pentru echipa din Sfântu Gheorghe, cu care a câștigat 2 cupe și 2 supercupe.

ADVERTISEMENT