Sport

FCSB s-a despărțit de încă un jucător: „Este timpul să ne luăm rămas bun”

Aristidis Soiledis și-a anunțat despărțirea de FCSB: „Nu voi uita niciodată. Vă doresc mult succes pentru sezonul următor”, le-a transmis fundașul grec foștilor săi colegi.
27.06.2021 | 16:48
FCSB sa despartit de inca un jucator Este timpul sa ne luam ramas bun
Grecul Soiledis și-a anunțat plecarea de la FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali taie în carne vie după ratarea titlului pentru al șaselea an consecutiv. Transferat în vara lui 2019 de la Botoșani, în schimbul a 75.000 de euro, Aristidis Soiledis și-a anunțat oficial despărțirea de FCSB.

Nu voi uita niciodată. Vă doresc mult succes pentru sezonul următor”, le-a transmis fundașul grec foștilor săi colegi, printr-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare, preferând să păstreze, însă, misterul cu privire la următoarea destinație.

ADVERTISEMENT

Deși a adunat doar 22 de meciuri în tricoul roș-albastru, acesta a reușit să-și treacă în CV un trofeu. Este vorba despre Cupa României, cucerită în vara lui 2020, după o finală împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Continuă „curățenia” la FCSB. Soiledis și-a anunțat plecarea

Este timpul să ne luăm rămas bun!!! A fost o mare onoare pentru mine să port acest tricou imens al FCSB-ului timp de 2 ani.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🅐🅡🅘🅢 🅢🅞🅘🅛🅔🅓🅘🅢 (@soiledis11)

Vreau să mulțumesc clubului, colegilor mei, proprietarului, președintelui și fanilor uimitori că în cel mai dificil moment din viața mea au fost acolo pentru a mă susține. Nu voi uita niciodată. Vă doresc mult succes pentru sezonul următor”, a transmis Aristidis Soiledis.

Gigi Becali l-a criticat în termeni duri și s-a arătat dispus să-i rezilieze contractul încă din primăvară, când fundașul grec în vârstă de 30 de ani a fost trecut pe „lista neagră” și obligat să evolueze doar pentru echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai întrebați de Soiledis pentru că lucrurile sunt clare cu el. Dacă el vrea, atunci poate să plece chiar și de acum. Însă băiatul mai are câteva luni contract cu FCSB, mai are până pe 30 iunie si este frumos să îl țin până la final chiar dacă nu ne vom mai baza apoi pe el.

Dar din vară nu mai am nevoie de el. Vintilă îl poate folosi când are el nevoie la echipa a doua”, spunea patronul roș-albaștrilor la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Zdenek Ondrasek a ajuns în România. Primele declarații

În altă ordine de idei, așa cum FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, încă de vineri, 25 iunie, pentru a rezolva problema din compartimentul ofensiv, Becali a plătit 150.000 de euro în schimbul lui Zdenek Ondrasek, 120.000 către Viktoria Plzen, clubul care i-a permis să plece deși contractul îi expira abia în 2023, plus cei 30.000 care au intrat în contul fotbalistului.

Sunt bine. Vorbim mâine mai multe. Aş fi bucuros să stau de vorbă cu voi, dar vom vorbi mâine, ok? Desigur (n.r. că își dorește să câştige campionatul cu FCSB)! Lăsaţi-mă mai întâi să mă instalez şi să semnez contractul”, a declarat acesta la sosirea în România.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,75 este cota pentru „Peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT