Fotbal international

FCSB – Șahtior Karagandy 1-0. Roș-albaștrii, victorie la limită la debutul în Conference League!

FCSB a câștigat confruntarea cu Șahtior Karagandy, scor 1-0, în turul doi preliminar din Conference League. Andrei Cordea a marcat unicul gol.
22.07.2021 | 22:30
FCSB  Sahtior Karagandy 10 Rosalbastrii victorie la limita la debutul in Conference League
ADVERTISEMENT
22-07-2021
17:10

FCSB - Șahtior Karagandy 1-0 (Cordea 38)

FINAL DE MECI! FCSB se impune cu 1-0 în fața celor de la Șahtior Karagandy și are prima șansă de calificare în turul trei preliminar din Conference League. 

Min. 85. Ocazie uriașă pentru Karagandy! Andrei Vlad are o intervenție salvatoare. 

Min. 72: Florinel Coman a intrat pe teren. Atacantul revine după o pauză de 4 luni. 

Min. 62: Șahtior Karagandy are primele acțiuni de poartă periculoase.

Start în partea secudă! Ianis Stoica și Alexandru Musi au intrat la pauză. Au ieșit Moruțan și Vînă. 

PAUZĂ! După primele 45 de minute, FCSB conduce cu 1-0 grație golului marcat de Cordea. 

Min. 38: GOOOOOOOOOOL FCSB! Cordea deschide scorul cu un șut de la 20 de metri!

Min. 34: FCSB continuă să rateze ocazie după ocazie. Octavian Popescu și Ovidiu Popescu au ratat două șanse din poziții foarte bune. 

Min. 14: Reluare din voleu a lui Florin Tănase scoasă extraordinar de portarul advers. Cordea a trimis peste poartă după respingere. 

Min. 12: FCSB domină startul de meci! Oaspeții nu au trecut centrul terenului până acum! 

Min. 1: Start de meci pe Arena Națională!

Meciul FCSB – Șahtior Karagandy are loc joi, 22 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul primei manșe a turului 2 preliminar din Conference League, fază din care pleacă la drum echipa bucureșteană și căreia patronul Gigi Becali i-a fixat clar obiectivul: calificarea în grupe.

Unde se joacă meciul FCSB – Șahtior Karagandy

Confruntarea FCSB – Șahtior Karagandy se dispută joi, 22 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Națională din Capitală, acesta fiind primul meci internațional după ce a fost gazdă la trei partide din grupele EURO 2020 și la o optime de finală în aceeași competiție.

ADVERTISEMENT

Accesul pe stadion se face în procent de 50 la sută din capacitatea stadionului, dar fiind și perioadă de vacanță și concedii e greu de crezut că stadionul se va umple pe jumătate. Oricum, după împăcarea cu conducerea clubului șefii din Peluza Sud anunță o prezență destul de consistentă, câteva mii de oameni, la fiecare meci de acasă.

Cine transmite la TV partida FCSB – Șahtior Karagandy

Partida FCSB – Șahtior Karagandy se joacă joi, 22 iulie, de la ora 22 iulie, de la ora 21:30 pe Arena Națională în cadrul primei manșe din turul 2 preliminar al Conference League și este transmisă pe micile ecrane în exclusivitate de postul PRO TV, dar o puteți urmări și în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

La București se menține vremea călduroasă, cu maxime de 31 de grade pe parcursul zilei, dar la ora 21:30 acele termometrelor vor coborî cu cel puțin trei-patru grade, ceea ce va fi mult mai bine pentru jucători. Cipriotul Vasilis Dimitriou va conduce partida. E un arbitru UEFA din 2008, în vârstă de 43 de ani.

Ce jucători importanți lipsesc în întâlnirea FCSB – Șahtior Karagandy

Antrenorul Dinu Todoran se poate bucura de posibila revenire pe gazon după luni bune de accidentări a atacantului Florinel Coman, care are mari șanse să înceapă meciul, semn că este pe deplin refăcut. Cu Florinel Coman forța atacului FCSB este mai mare.

ADVERTISEMENT

Însă rămân problemele din compartimentul median, unde titularul Darius Olaru precum și Adrian Șut continuă să fie indisponibili, la fel și fundașul central George Miron. Cel care l-a impresionat pe Gigi Becali în meciul de debut al noului sezon din Liga 1, la Botoșani, este vorba de nou venitul Cordea, foarte probabil va începe de pe bancă.

Gigi Becali nu acceptă necalificarea în faza grupelor Conference League

Patronul clubului, Gigi Becali, a pus deja serioasă presiune pe jucători, anunțând că nu acceptă necalificarea FCSB în grupele Conference League. Dacă va trece de Șahtior Karagandy FCSB va da în turul 3 preliminar peste o debutantă în cupele europene, gruparea ucraineană Kolos Kovalika.

ADVERTISEMENT

Conform obiceiului, de a fi el cel care alcătuiește echipa de start și care impune schimbările pe parcursul partidei, doi dintre noii veniți, fundașul central Vucur și vârful Ondrasek au apucat deja să vadă cine este Becali. Fundașul a fost înlocuit la pauză la Botoșani cu Iulian Cristea, deși nu greșise nimic important, iar cehul a fost desființat de patron pentru primul său joc în tricoul FCSB.

Cote la pariuri pentru jocul FCSB – Șahtior Karagandy

Pentru bookmakeri nu există nici o îndoială. Diferența dintre FCSB și kazahi e la ani lumină și acest lucru se reflectă în cotele acordate: 1,20 pentru victoria bucureștenilor și 14,50 pentru producerea unei mari surprize. Nu ar mira pe nimeni înscrierea mai multor goluri, motiv pentru care pentru over 2,5 goluri cota este mică, doar 1,70.

FCSB nu a mai ajuns de mult în grupele unei competiții europene și acest lucru l-a deranjat serios pe Gigi Becali. Patronul se gândește serios la varianta de a se despărți acum de Florin Tănase dacă i se vor oferi între 4 și 5 milioane de euro, convins că există soluții viabile pentru ca absența căpitanului să nu se facă simțită.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 1,47 este cota pentru „peste 0,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT