Sport

FCSB și Farul, în plan secund? Louis Munteanu a vorbit despre viitorul său după victoria cu Rapid: ”Acolo vreau să plec. Să vedem ce oferte am”

Farul a câștigat duelul cu Rapid, scor 3-1, din etapa cu numărul 6 a play-off-ului. După meci, Louis Munteanu a declarat că își dorește să se transfere în străinătate.
24.04.2024 | 23:28
FCSB si Farul in plan secund Louis Munteanu a vorbit despre viitorul sau dupa victoria cu Rapid Acolo vreau sa plec Sa vedem ce oferte am
Declarațiile lui Louis Munteanu după Farul - Rapid 3-1. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a câștigat toate cele trei puncte din meciul cu Rapid, scor 3-1, din etapa cu numărul 6 a play-off-ului, și a urcat pe locul 2 în clasament.

Louis Munteanu, după Farul – Rapid 3-1: ”Vreau să dau mai multe goluri sezonul acesta decât anul trecut”

După ce a marcat primul gol al înfruntării cu Rapid, Louis Munteanu a declarat că este mulțumit de evoluția Farului din ultimele trei partide și speră să își depășească numărul de goluri înscrise sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

”Cred că domnul Hagi e mulțumit de mine, se vede că îmi dă încredere. Am reușit să legăm trei victorii la rând și sper să o ținem tot așa. Îmi pare rău pentru Aioani că s-a lovit, e prietenul meu, așa a fost să fie, să-i dau gol.

Am făcut meciuri bune și când pierdeam sau făceam egal. Suntem fericiți că dăm dovadă de caracter și ne descurcăm bine în play-off. Vreau să dau mai multe goluri sezonul acesta decât anul trecut”, a declarat Louis Munteanu.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu vrea să plece în străinătate

Vedeta echipei antrenată de Gică Hagi își dorește să joace în străinătate din stagiunea viitoare. Totodată, atacantul a mărturisit că speră să fie convocat de Edi Iordănescu la turneul final din Germania.

”Vreau să plec afară, să vedem ce oferte am. Mai am 4 meciuri aici și mă distrez pe teren, la echipa aceasta frumoasă care m-a crescut. Sper să fiu și eu în lotul pentru Euro, dar prefer să vorbesc mai mult pe teren”, a mai declarat Luis Munteanu, după Farul – Rapid 3-1.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi îl dorește la Farul și în sezonul viitor

După ce Gigi Becali a declarat că vrea să îl transfere pe Louis Munteanu pentru a avea o echipă puternică cu care să încerce calificarea în grupele UEFA Champions League, Gică Hagi a intrat și el pe fir.

După meciul cu Rapid, ”Regele” a afirmat că Farul poate intra în cursa pentru un eventual transfer al lui Louis Munteanu și își dorește ca atacantul să evolueze la formația constănțeană și în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

”Cred că și noi putem concura cu sumele care sunt oferite pentru Louis Munteanu. Credeam că se cere mai mult pe el. Eu nu mă gândesc la Euro, eu mă gândesc că peste 3 zile joc cu FCSB”, a declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT