Sport

FCSB spune „stop” transferurilor: „Nu mai vindem nimic vara asta!”

FCSB a spus stop transferurilor, iar Mihai Stoica a anunțat că vicecampioana României nu va mai vinde niciun jucător în această vară.
10.07.2023 | 22:00
FCSB spune stop transferurilor Nu mai vindem nimic vara asta
FCSB spune „stop” transferurilor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus toți jucătorii speră să plece într-un campionat puternic și să primească salarii mai mari, însă nu există nicio ofertă pentru niciun fotbalist al FCSB-ului.

FCSB spune „stop” transferurilor

FCSB spune stop la transferuri, iar Mihai Stoica a explicat în ce condiții Darius Olaru sau Florinel Coman o pot părăsi pe vicecampioana României în această vară:

ADVERTISEMENT

„Nu cred că vom mai vinde în vara asta. Când mă sună un agent, îi spun să-mi trimită e-mail pe fcsb.ro, nu vreau baliverne. Când sunt discuții, nu există nimic.

Toată lumea speră să plece, nu cred că ar fi cuiva căruia nu i-ar plăcea să plece Coman sau Olaru, pentru că au o clauză de reziliere pe placul lui Gigi. Dar nu cred că pleacă acum”.

ADVERTISEMENT

„Am vândut și noi și Craiova pe niște bani la care nu se aștepta nimeni și sunt jucători plecați în campionate importante din Europa pe sume mai mici”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Florinel Coman și-ar dori să plece de la FCSB

Florinel Coman a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB, recunoscând că și-ar dori un transfer în străinătate: Păi, am tot văzut ceea ce vorbesc oamenii din fotbal. Domnul Hagi a spus că ar vrea ceva pe termen lung, pe urmă au apărut foști jucători și au zis că importante sunt rezultatele.

ADVERTISEMENT

În Elveția nu a fost niciun joc, de fapt, a fost un meci foarte prost al nostru, dar am reușit să scoatem un punct. Nu știu dacă e bine sau nu, însă părerea mea este că Elveția e o națională foarte bună, una care chiar joacă fotbal! Rezultatul te ține în viață, eu așa văd situația, mai ales în momentul în care suntem noi”.

„Da, normal! Dacă s-ar putea aș vrea să plec în vara aceasta, până la sfârșitul perioadei de transferuri. Gândul acesta nu-mi afectează jocul deloc, sunt liber să am un vis, să mă gândesc la ceea ce ar fi bine pentru mine.

ADVERTISEMENT

Visul meu e să joc în Premier League, acolo e nivelul cel mai înalt. Acum cred că în Serie A mi-ar plăcea și aș putea să mă adaptez cel mai ușor, în momentul acesta”, a mai spus Florinel Coman, conform gsp.ro.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „X solist” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: