Sport

Protest macabru în Ghencea: suporterii CSA Steaua au cerut moartea FCSB! Video

Suporterii Stelei au organizat un protest macabru în fața stadionului Ghencea. Cruci inscripționate cu numele lui Gigi Becali, Mihai Stoica și Valeriu Argăseală.
10.07.2023 | 10:46
200 de suporteri au protestat în fața stadionului Ghencea. Sursă foto: Facebook @Sud Steaua
ADVERTISEMENT

Suporterii Stelei de la Peluza Sud sunt gata să facă orice pentru a opri FCSB să joace în Ghencea. După ce au depus plângeri penale împotriva lui Marcel Ciolacu și Gigi Becali, ultrașii au organizat un protest în fața stadionului.

Suporterii Stelei, protest macabru împotriva FCSB la stadionul Ghencea

Aproximativ 200 de suporteri s-au strâns în fața arenei din Ghencea și au scandat împotriva FCSB-ului și a lui Gigi Becali: „În Ghencea doar Steaua”, a fost mesajul clar transmis de Peluza Sud.

ADVERTISEMENT

Din arsenalul ultrașilor, pe lângă torțe și petarde, au făcut parte și elemente macabre, precum o colivă, un coșciug și cruci inscripționate cu numele FCSB-ului, a lui Gigi Becali, Mihai Stoica și Valeriu Argăseală, conducătorii vicecampioanei României.

„Dacă veniți, o să fiți Rest in Peace”, a fost un alt mesaj dur transmis de ultrașii „militarilor” pe pagina de Instagram „Steaua hools”, care poate fi considerat o amenințare la adresa FCSB.

ADVERTISEMENT

Suporterii Stelei, mesaje anti-FCSB în 10 orașe din România. Bannere în Bulgaria și Noua Zeelanda. Reacția lui Gigi Becali

Fanii Stelei au împânzit Bucureștiul cu mesaje anti-FCSB și Gigi Becali. Astfel de bannere au apărut și în Urziceni, Otopeni, Arad, Suceava, Buzău, Focșani, București, Hunedoara și Bacău, dar și în Sofia și Noua Zeelandă: „Doar Steaua în Ghencea!”, „Ciolacu și Guvernu’ lui, câini de pază la stâna ciobanului”, a fost un mesaj afișat în fața Palatului Parlamentului.

Gigi Becali a reacționat în urma protestului și a cerut intervenția autorităților: „Nu știu ce protest. Atunci, eu spun așa: să facem și noi, să se conducă țările și guvernele după bannerele unora.

ADVERTISEMENT

De ce să mai facem legi? Facem noi niște asociații. Ținem cont de ce zic ăia? E lege, se dă aprobare și gata. Cine nu-și vede de treabă, arestat și gata”, a spus patronul FCSB, la Digi Sport.

Mihai Stoica, ironii la adresa Peluza Sud: „Am văzut cearșafuri. Mi se par copilării”

Managerul general al FCSB a comentat ironic încercările disperate ale suporterilor Stelei: „Am văzut cearșafuri. Mi se par copilării. Eu văd „Jos labele SUD”, așa citesc prima dată. Nu cred că ar putea împiedica. Eu cred că are dreptul primul venit, care suntem noi.

ADVERTISEMENT

Stadionul n-a fost făcut pentru ca cineva să facă circ, să pună unii două mese și să pună de-un grătar. Stadionul a fost făcut ca derby-ul fotbalului românesc să se joace pe un stadion de 30.000 de locuri, nu pe unul de 7.000 de locuri.

Nu cred că 3 cearșafuri pe care și-au așternut unii nu știu ce mesaje… te doare capul. N-a împânzit nimeni nimic!”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT