Sport

FCSB, taxată după calificarea cu CSKA 1948 Sofia: „Nu are identitate!”

Ioan Ovidiu Sabău a taxat-o dur pe FCSB după calificarea în turul trei preliminar Conference League cu CSKA 1948 Sofia.
04.08.2023 | 09:23
FCSB taxata dupa calificarea cu CSKA 1948 Sofia Nu are identitate
FCSB, taxată după calificarea cu CSKA 1948 Sofia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Neluțu Sabău este de părere că FCSB are jucători valoroși, însă că nu are identitate și că elevii lui Elias Charalambous nu formează un grup adevărat, spunând și ce a remarcat la bucuria după golul doi marcat de Damjan Djokovic, certându-l pe David Miculescu.

FCSB, taxată după calificarea cu CSKA 1948 Sofia

FCSB a fost taxată de Ioan Ovidiu Sabău după calificarea obținută în confruntarea cu CSKA 1948 Sofia: „Nu o văd pe FCSB să aibă în acest moment o identitate, prea mult se bazează pe talent.

ADVERTISEMENT

E o echipă valoroasă, însă pentru a reuși să atingi rezultate mari trebuie să fii o echipă! Asta arată în momentul de față, poate mă înșel, dar cred că se vede pe teren”.

„Jucătorii nu trebuie să fie individualiști, trebuie să joace pentru echipă, pentru că asta leagă jucătorii între ei, îi ajută. La golul lui Djokovic am văzut un jucător care parcă n-a simțit acea bucurie de gol.

ADVERTISEMENT

Miculescu sau cine era acolo, era cu capul în pământ, dădea impresia că nu e normal să inscrie altcineva sau că oricum îi bătea pe adversari.

Nu se face așa! Nu îl judec, dar nu se vede bine, nu dă bine. Când colegul tău dă gol, te duci la el și îl iei în brațe, te bucuri pentru echipa ta”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV PrimaSport.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fie mai bărbați!”

Și Vasile Miriuță a comentat meciul FCSB-ului cu CSKA 1948 Sofia, scor 3-2, și este de părere că vicecampioana României nu arată ca o echipă și că repetă problemele pe care le-au întâmpinat și în sezonul precedent.

„Se repetă problemele din campionatul trecut. Nu arată a echipă! A zis bine și Djokovic, că trebuie să fie mai bărbați. Au întâlnit o echipă slabă!

ADVERTISEMENT

Nu vreau să le iau din merite, dar a fost o echipă slabă. E puțin să joci în cupele europene doar 45 de minute”, a mai spus Vasile Miriuță.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,30 este cota pentru „X” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT