Sport

Când se joacă FCSB – Nordsjaelland din turul 3 preliminar al Conference League

FCSB s-a calificat cu emoții în turul 3 preliminar al Conference League, unde va juca împotriva lui Nordsjaelland. Toate detaliile despre prima manșă
03.08.2023 | 23:50
Cand se joaca FCSB   Nordsjaelland din turul 3 preliminar al Conference League
FCSB - FC Nordsjaelland se joacă pe data de 10 august. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB întâlnește din nou o echipă din Danemarca în cupele europene, după dezastrul cu Silkeborg din grupele Conference League. De această dată va juca împotriva vicecampioanei „vikingilor”, FC Nordsjaelland.

FCSB – Nordsjaelland se joacă pe stadionul „Arcul de Triumf”

Manșa tur a duelui dintre FCSB și Nordsjaelland se va disputa la București, joi, 10 august, iar returul va fi o săptămână mai târziu în Danemarca, miercuri, 16 august.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a trecut cu greu de CSKA 1948 Sofia, după ce bulgarii conduceau cu 2-1 în minutul 82. „Dubla” lui Damjan Djokovic i-a salvat de la dezastru, iar Tavi Popescu a adus victoria în prelungiri.

Oficialii FCSB ar dori să joace meciul tur cu Nordsjaelland pe Ghencea, dar există posibilitatea ca acesta să se dispute pe stadionul „Arcul de Triumf”, unde a mai jucat și derby-ul cu Dinamo și returul cu CSKA 1948 Sofia. Va fi cel de-al treilea meci disputat de echipa lui Gigi Becali pe această arenă.

ADVERTISEMENT

„Dubla” se anunță a fi una extrem de disputată, danezii fiind o echipă incomodă și cu un lot mai bine cotat decât FCSB: 32,75 milioane de euro, față de  32,70 milioane de euro.

FCSB, încurcată de UEFA la returul cu Nordsjaelland

FCSB are un program extrem de încărcat cu meciuri din trei în trei zile, însă Nordsjaelland a dorit ca meciul retur din Danermarca să se dispute cu o zi mai devreme: 16 în loc 17 august.

ADVERTISEMENT

UEFA a acceptat cererea danezilor și FCSB va juca nu mai puțin de trei meciuri în decurs de doar șase zile. Între „dubla” cu Nordsjaelland, jucătorii lui Elias Charalambous vor evolua în SuperLiga în deplasare cu Hermannstadt.

În decurs de doar 9 zile, FCSB va juca „acasă” cu Nordsjaelland (10 august), în deplasare la Sibiu (13 august), returul cu danezii (16 august) și din nou în campionat cu Poli Iași (19 august).

ADVERTISEMENT

Același lucru s-a întâmplat și împotriva lui CSKA 1948 Sofia

FCSB a pățit același lucru și la meciul returu cu CSKA Sofia, când bulgarii au solicitat UEFA ca meciul să se dispute cu o zi mai devreme, spre nemulțumirea vicecampioanei.

Mihai Stoica a vorbit despre acest subiect: „Ne-au cerut să jucăm primul meci la București și nu am fost de acord, eu încă mai cred că ai un avantaj să joci pe teren propriu returul”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,30 este cota pentru „X” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT