Fotbal intern

Transfer nou la Steaua! Gigi, despre macedonean: “Vine 6 luni”

Update. Gigi Becali a vorbit despre ultimul transfer făcut de FCSB: "L-am luat pentru echipa a doua, e macedonean. Vine pentru 6 luni şi dacă face faţă, va veni la prima echipă. Îi dau 500 de...
12.09.2017 | 00:00
Transfer nou la Steaua Gigi despre macedonean Vine 6 luni
ADVERTISEMENT

Update. Gigi Becali a vorbit despre ultimul transfer făcut de FCSB: “L-am luat pentru echipa a doua, e macedonean. Vine pentru 6 luni şi dacă face faţă, va veni la prima echipă. Îi dau 500 de euro pe lună“, a spus patronul roş-albaştrilor la PRO X.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

FCSB, transfer din Macedonia. Salariu ridicol în Liga 1 Betano! După ce i-a transferat pe cei mai valoroşi jucători din Liga 1 Betano, Gigi Becali a început să întărească echipa secundă a formaţiei FCSB. Clubul patronat de latifundiarul din Pipera a ajuns la un acord cu un mijlocaş ofensiv în vârstă de 22 de ani.

FCSB l-a transferat pe mijlocaşul ofensiv Mihailo Mitrov în vârstă de 22 de ani, iar salariul pe care îl va încasa fotbalistul macedonean este unul foarte mic. Jucătorul a semnat o înţelegere valabilă pe un sezon, cu un salariu anual de 7.000 de euro (600 de euro pe lună) şi va ajunge la formaţia “roş-albastră” din postura de jucător liber de contract. La început, Mihailo Mitrov va evolua pentru echipa secundă a clubului patronat de Gigi Becali, în Liga a 3-a, dar oficialii vicecampioanei României i-au transmis mijlocaşului ofensiv că va fi folosit în viitor la prima echipă dacă va reuşi să impresioneze, anunţă gsp.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

FCSB, transfer din Macedonia

“Mi-am îndeplinit un vis! După transferul ratat de anul trecut am fost dezamăgit total, dar m-am adunat şi am continuat să mă antrenez, iar munca mea a dat rezultate. Am semnat cu cel mai mare club din România. Multe mulţumiri preşedintelui Valeriu Argăseală fără de care transferul nu se putea face. Îi mulţumesc mult, e un pas important în cariera mea de la Steaua să atrag atenţia selecţionerului Macedoniei”, a spus Mitrov pentru presa macedoneană.

Pe parcursul carierei, Mihailo Mitrov a evoluat pentru echipe precum Metalurg Jugend Metalurg Skopje, Kozuf Miravci şi Euromilk GL.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca următorul meci contra formaţiei Viktoria Plzen, din grupele Europa League, joi, 14 septembrie, ora 22:05, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Toate meciurile echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO aici.

50.000 de euro este cota lui Mihailo Mitrov, conform transfermarkt