Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ofertă șoc dezvăluită de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB, 5 milioane euro din Arabia Saudită!

Gigi Becali a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA că are o ofertă de 5 milioane de euro din Arabia Saudită pentru Joyksim Dawa. Patronul FCSB susţine că vrea să îl păstreze până în iarnă pe fundaş.
10.09.2023 | 13:05
Oferta soc dezvaluita de Gigi Becali Fotbalistul FCSB 5 milioane euro din Arabia Saudita
Ofertă șoc dezvăluită de Gigi Becali! Fundașul FCSB, 5 milioane euro din Arabia Saudită. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB are un start excelent de campionat şi chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat în majoritatea ţărilor, Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă de ultimă oră pentru Joyksim Dawa, fundaşul central cu evoluţii excelente în această stagiune.

Fundașul FCSB, 5 milioane euro din Arabia Saudită: “Ei îmi spuneau că nu este problemă”

Patronul FCSB a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că o echipă din Arabia Saudită îi oferă 5 milioane de euro pentru Joyksim Dawa, dar că, pentru moment, Gigi Becali vrea să îl păstreze atât pe fundaş, cât şi pe atacantul Andrea Compagno:

ADVERTISEMENT

“Cine îl dă pe Compagno acum? Îl dau eu pe Compagno? Doamne-fereşte. Dacă era perioadă de transferuri, să iau altul, da. Dar cum să îl dau în situaţia asta, când sunt la campionat. 

Nu dau niciun jucător. Poveşti. Şi de Dawa a fost. I-am zis că are 5 milioane de euro clauza. Ei îmi spuneau că nu este problemă. Dar nu dau, nimic. Atât am cerut pe el.

ADVERTISEMENT

Dar nici nu-l dau acum. Îl dau cu cinci milioane de euro, dar la iarnă, nu acum. Prin Arabia Saudită, la echipa aia a lui… dar nu mai vorbesc acum”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Joyksim Dawa, pe urmele lui Nicu Stanciu în Arabia Saudită

Din informațiile FANATIK, oferta pentru Joyksim Dawa vine de la Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra. Saudiții tocmai l-au transferat pe Nicolae Stanciu, care va părăsi China.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Joyksim Dawa a devenit titular incontestabil la FCSB, având evoluții excelente, în comparație cu jocul ezitant din stagiunea precedentă, când a făcut câteva gafe de cascadorii râsului.

Gigi Becali ar putea face un profit fabulos cu Joyksim Dawa. Patronul FCSB l-a luat în vara anului trecut de la FC Botoșani cu 350.000 de euro, și ar putea lua de 14 ori mai mult, dacă îl vinde în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali, ofertă şoc pentru Dawa

ADVERTISEMENT