Sport

FCSB – Voluntari 1-0. Octavian Popescu înscrie încă un euro gol și aduce un succes in extremis pentru roș-albaștri. Video

FANATIK vă prezintă detalii despre meciul FCSB - Voluntari, care se joacă duminică, 6 martie, de la ora 20:30, în etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1
06.03.2022 | 22:16
FCSB  Voluntari 10 Octavian Popescu inscrie inca un euro gol si aduce un succes in extremis pentru rosalbastri Video
ADVERTISEMENT
06-03-2022
18:08

FCSB - Voluntari 1-0

Cele mai importamnte faze video AICI

Min. 90+4: 1-0 Gol fantastic marcat de Octavian Popescu. Șut din afara careului, la ultima fază a meciului

Min. 86: 0-0 Încă o ocazie uriașă pentru FC Voluntari. Intervenția lui Târnovanu o ține pe FCSB în joc

Min. 75: 0-0 Florin Tănase este avertizat pentru simulare. Căpitanul FCSB-ului solicitase o lovitură de la 11 metri

Min. 69: 0-0 Iese Radunovic, intră Vali Gheorghe la FCSB

Min. 64: 0-0 Dublă ocazie pentru FCSB. Florin Tănase a reluat cu capul, dar Popa respinge în față și are o nouă intervenți cu care trimite mingea în corner

Min. 64: 0-0 Schimbare la FCSB, Edjouma iese, intră în locul lui Mamut

Min. 54: 0-0 Octavian Popescu șutează frumos, dar ineficient

Min. 48: 0-0 Octavian Popescu reia pe lângă poartă din poziție ideală

Min. 46: 0-0 S-a reluat jocul

Min. 45+1: 0-0 S-a încheiat prima repriză

Min. 37: 0-0 Târnovanu respinge o minge trimisă moale de Crsitea ce putea fi interceptată de ilfoveni

Min. 35: 0-0 Radunovic a șutat bine din afara careului, dar balonul este scos în corner de Popa

Min. 30: 0-0 Cordea ratează în situație de unu la unu. Popa are o intervenție salvatoare

Min. 23: 0-0 Vadim Rață ratează o ocazie monumentală. Din 6 metri atacantul ilfevenilor a trimis peste poartă

Min. 18: 0-0 Armaș primește cartonașul galben după o intervenție agresivă la Cordea

Min. 15: 0-0 Briceag a scăpat spre poarta adversă, dar s-a semnalizat poziție afară din joc la fotbalistul ilfovean

Min. 10: 0-0 Jucătorii celor două echipe greșesc nepermis de mult astfel că ocaziile lipsesc

Min. 1: 0-0 A început meciul de pe Arena Națională

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Edjouma, Ad. Șut, Olaru – A. Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu 
Rezerve: Straton – Fl. Coman, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, I. Mamut 
Antrenor: Toni Petrea

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Helder Lopes, I. Gheorghe- Budescu, V. Rață, Marcelo Lopes 
Rezerve: Rîmniceanu – Fl. Achim, Andreas, Al. Vlad, Al. Ilie, Cr. Costin, L. Fulop, I. Golan, Tehe 
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi)/ A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)

Meciul FCSB – Voluntari are loc duminică, 6 martie, cu începere de la ora 20.30, în cadrul etapei a 30, ultima din sezonul regulat al Casei Pariurilor Liga 1. Ambele echipe se vor mai revedea de două ori de acum înainte în play-off-ul campionatului, acolo unde ilfovenii au ajuns în premieră.

Unde se joacă meciul FCSB – Voluntari

Confruntarea FCSB – Voluntari se desfăşoară duminică, 6 martie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, în ultima etapă a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. Este un meci interesant, pentru că Voluntari a arătat multe lucruri bune în acest sezon, pe lângă prezenţa în premieră în play-off reuşind să se califice şi în semifinalele Cupei României, unde va întâlni pe FC Argeş.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB sunt în război cu patronul Gigi Becali, mai ales pentru modul în care acesta s-a comportat faţă de un jucător cu rezultate deosebite în fotbalul românesc cum este Claudiu Keşeru şi îl acuză pe latifundiar că rezultatele proaste din ultimele etape sunt doar rodul amestecului său nechibzuit în alcătuirea echipei şi în liniştea vestiarului.

Cine transmite la TV partida FCSB – Voluntari

Partida FCSB – Voluntari se joacă duminică, 6 martie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în etapa a 30-a a Casei Pariurilor Liga 1, ultima rundă din sezonul regulat şi este televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este o zi mohorâtâ, cu un cer permanent acoperit şi cu şanse mari de precipitaţii după ora 18, fie sub formă de ninsoare fie de ploaie. Maxima zilei nu a depăşit patru grade iar la ora jocului abia dacă va trece de un grad. Meciul va fi condus la centru de arbitrul Adrian Cojocaru din Galaţi.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FCSB – Voluntari

La FCSB Toni Petrea are aceleaşi probleme de lot ca şi în ultimele două etape. În afara lui Ionuţ Panţâru, care mai are de stat până se reface după ruptura de ligamente, rămân indisponibili fundaşul dreapta Florin Achim, abia transferat de la Clinceni şi fundaşul stânga Risto Radunovic, în locul său urmând a evolua Sorin Şerban.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu se vede la acest meci lipsit de aportul unui jucător esenţial, închizătorul ceh Lukas Droppa, în rest poate trimite pe teren toată echipa, din care sunt mari şanse să facă parte şi Budescu, jucătorul de care Becali s-a debarasat în iarnă şi care a ajutat Voluntarii să se califice în play-off.

Finul Pandele, pregătit să îl bată pe naşul Becali

Va fi un meci foarte interesant între FCSB şi Voluntari, în care vor exista şi câteva orgolii personale, pentru că Florin Pandele şi soţia sa Gabriela Firea sunt finii latifundiarului din Pipera Gigi Becali, patronul FCSB. Nu ar fi prima dată când ilfovenii i-ar învinge pe cei de la FCSB iar acum chiar au argumente serioase să o poată face.

ADVERTISEMENT

FCSB este în totală vrie, de la victoria cu arbitrii la meciul cu Chindia, nemaireuşind să mai câştige trei puncte. Dimpotrivă, din nouă posibile, cu Mioveni, Farul acasă şi FC Argeş a făcut unul singur şi a marcat o dată doar în poarta lui Mioveni la egalul de 1-1, lucru care a dus la distanţarea uriaşă a lui CFR Cluj în fruntea ierarhiei.

Cote la pariuri pentru jocul FCSB – Voluntari

Casele de pariuri cred că la acest meci FCSB va regăsi drumul victoriilor, motiv pentru care o creditează drept favorită la o cotă care variază, în funcţie de agenţii, între 1,60-1,70. O victorie a ilfovenilor este foarte sus cotată, între 6,35 – 6,45. Şansă dublă X2 are cotă 2,45 iar o reuşită a oaspeţilor ajunge la cota 2,00.

Istoria meciurilor directe nu a însemnat nicidecum o salbă de succese ale FCSB înşirate pe aţă, pentru că Voluntari a dat mereu replică foarte bună. Am avut mulrw meciuri în care s-a depăşit lejer borna de trei goluri, iar ilfovenii au o victorie şi două egaluri în calitate de echipă oaspete, succes cu 3-1 în 2019.

 

 

ADVERTISEMENT