Sport

FCSB vrea să dea lovitura verii cu un atacant de la o echipă de top din Serie A. Fanatik a anunțat în premieră interesul lui Gigi Becali pentru transfer

FCSB pregătește lovitura verii în mercato cu un atacant din Serie A. Fanatik a anunțat în exclusivitate interesul lui Gigi Becali pentru transfer.
23.06.2023 | 14:18
FCSB vrea sa dea lovitura verii cu un atacant de la o echipa de top din Serie A Fanatik a anuntat in premiera interesul lui Gigi Becali pentru transfer
Gigi Becali plănuiește lovitura verii pe piața de transferuri. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB continuă să fie dinamică pe piața de transferuri din vară. Gigi Becali a anunțat că după transferurile lui Alexandru Băluță, Siyabonga Ngezana și Damjan Djokovic își mai dorește un fundaș central și un atacant. Italienii au scris despre interesul patronului vicecampioanei României pentru Louis Munteanu. FANATIK a dezvăluit în premieră dorința lui Gigi Becali pentru a-l transfera pe Louis Munteanu încă de pe 5 mai 2023.

FCSB vrea să dea lovitura verii cu un atacant de la o echipă de top din Serie A

Louis Munteanu a fost împrumutat de Fiorentina la Farul în sezonul trecut. Atacantul de 21 de ani, prezent alături de naționala României la „dubla” cu Kosovo și  Elveția din preliminariile Euro 2024, dar și la naționala de tineret la Euro U21 2023, a fost om de bază pentru trupa lui Gică Hagi în misiunea de a cuceri titlul.

ADVERTISEMENT

În cele 27 de apariții în sezonul recent încheiat, Louis Munteanu a marcat 8 goluri și a oferit 6 pase decisive. Gică Hagi a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIvrea să-i prelungească împrumutul tânărului fotbalist.

Totuși, împrumutul atacantului la Farul a expirat, iar Louis Munteanu ar urma să se întoarcă la Fiorentina. Jurnaliștii italieni au scris că FCSB este interesată de atacantul de 21 de ani, spre deosebire de Fiorentina.

ADVERTISEMENT

„FCSB, cunoscută în trecut ca Steaua București, ar fi interesată de transferul lui Louis Munteanu”

„Atacantul de 21 de ani a impresionat la Farul Constanța și a fost convocat în premieră la naționala de seniori în martie, chiar dacă nu a jucat. În ciuda unor probleme medicale, a fost productiv pe mai multe posturi, atât ca atacant central, cât și ca extremă stânga.

S-a îmbunătățit pe parcursul sezonului, dând ce are mai bun în play-off și ridicându-și astfel cota în România. Poate că trebuie să devină mai puternic fizic, însă la capitolul tehnică și inteligență stă deja bine.

ADVERTISEMENT

FCSB, cunoscută în trecut ca Steaua București, ar fi interesată de transferul lui Louis Munteanu. Fiorentina nu pare însă impresionată de reușitele sale. Poate că va fi analizat în cantonamentul din această vară de antrenorul Italiano și va primi măcar o prelungire a contractului. La cum arată acum, ar putea oferi ceva clubului”, au scris jurnaliștii de la Viola Nation.

FANATIK a anunțat în premieră interesul lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu

La începutul lunii mai, în cadrul unei ediții incendiare a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit că Gigi Becali îl dorește cu insistență pe Louis Munteanu la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Spunea și Hagi acum vreo două săptămâni că ar vrea să prelungească, el fiind împrumutat de la Fiorentina până în vară, dar informațiile noastre la FANATIK spun altceva. Louis Munteanu este principala țintă a FCSB-ului, a lui Gigi Becali, dacă FCSB va lua campionatul.

Va încerca să negocieze cu Fiorentina, bineînțeles prin intermediul lui Giovani Becali, care are intrări, mai ales pe piața italiană. Nu e ieftin, pentru că Fiorentina a dat aproximativ 2 milioane de euro pe el. Dar e ținta lui Gigi Becali și aceasta e varianta pe care cei de la FCSB o văd marea lovitură, dacă iau campionatul”, dezvăluia jurnalistul Cristi Coste.

“Nu știu dacă mă întorc la Fiorentina. Cred că zilele astea o să se discute, nu știu nimic momentan. Ce o să fie mai bine pentru mine, asta îmi doresc. Sincer să fiu nu cred că a fost adevărat interesul celor de la FCSB.

A fost mai mult așa, o strategie pentru că aveam și meciul cu ei. Nu cred că este adevărat. Nu văd să joc la altă echipă din România în afară de Farul. Aici sunt de mic copil, sunt iubit și mă simt foarte bine”, Louis Munteanu pentru FANATIK.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va oficializa transferul lui Louis Munteanu. Condiția mutării incendiare era ca FCSB să câștige titlul, însă roș-albaștrii au ratat șansa după ce au suferit un eșec dramatic în penultima etapă cu Farul, scor 2-3.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT