Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB vrea să obțină încasări record din Conference League: ”Dacă vrea Domnul mai mult, să fie”

FCSB vrea să ajună iar în grupele Conference League, iar Gigi Becali are planuri mari. Vrea să adune încasări record din a treia competiție ca importanță din Europa.
03.08.2023 | 08:00
FCSB vrea sa obtina incasari record din Conference League Daca vrea Domnul mai mult sa fie
Gigi Becali a anunțat câți bani vrea să obțină din Conference League. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a purtat un dialog cu HORIA IVANOVICI la FANATIK SUPERLIGA. În timpul discuției, Gigi Becali a vorbit despre sumele pe care vrea să le obțină din participarea în Conference League. Față de anul trecut, încasările dorite sunt mult mai mari.

Câți bani vrea să obțină Gigi Becali din Conference League

FCSB are un start excelent de sezon. Vicecampioana este lider în Superligă, cu maxim de puncte după trei etape. Pe plan european, FCSB se pregătește de returul cu CSKA 1948 Sofia, dar Gigi Becali este convins că echipa sa se va califica.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA, că vrea să obțină 10 milioane de euro din participarea în Conference League. Una din principalele condiții pentru împlinirea acestui obiectiv este calificarea în grupe.

Eu vreau 10 milioane. Dacă vrea Domnul mai mult, să fie”, a spus Gigi Becali, referitor la banii pe care FCSB  vrea să îi încaseze din Conference League, la FANATIK SUPERLIGA. Fără să ajungă în fazele avansate din primăvara europeană, FCSB poate ajunge la această sumă doar dacă vor aduna încasări din vânzarea de bilete.

ADVERTISEMENT

Despre prețul biletelor, Gigi Becali a anunțat că decizia este la Mihai Stoica și Valeriu Argăseală, care vor stabili care sunt prețurile biletelor. Față de sezonul precedent al Conference League, când a fixat prețuri mari la biletele pentru meciurile din competiția europeană, Gigi Becali a anunțat că vrea să fie lumea fericită.

Nu știu de bilete, întrebați pe Vali sau pe Meme Stoica. Nu mă bag la bilete eu. Nu mă bag, nu mă bag, Meme să facă cum crede. Nu mă bag la bilete, 400.000, 500.000, tot una pentru mine. Nu mă bag, să fie lumea mulțumită”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Câți bani a luat anul trecut FCSB din Conference League?

În 2022, FCSB a avut încasări impresionante din cupele europene. În conturile vicecampioanei au intrat cinci milioane de euro pentru parcursul european. Spre comparație, în 2021, când echipa a fost eliminată în preliminarii, s-au încasat doar 500.000 de euro.

De asemenea, în 2022, FCSB a încasat două milioane de euro din vânzarea de bilete. Pentru calificarea în grupele Conference League, se plătesc 2.94 de milioane de euro. O victorie în grupe este recompensată cu 500.000 de euro, iar un egal cu 160.000 de euro. Echipa care caștigă grupa va încasa 0.65 de milioane de euro. O echipă ce ajunge în optimi primește 600.000 de euro.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

Gigi Becali a anunțat câți bani vrea FCSB să obțină din Conference League

ADVERTISEMENT