Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCU Craiova – Farul 4-0, cel mai slab meci al lui Gica Hagi: “Nu l-am mai văzut așa dărâmat”

Farul este la pământ după ratarea calificării în grupele Conference League. Echipa lui Hagi a pierdut cu 4-0 confruntarea cu FCU Craiova și a coborât până pe locul 9 în Liga I.
04.09.2023 | 21:44
FCU Craiova  Farul 40 cel mai slab meci al lui Gica Hagi Nu lam mai vazut asa daramat
Gica Hagi, cel mai PROST meci din ultimii ani FCU Craiova - Farul 4-0. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a făcut ce a vrut pe teren într-un meci în care Farul nu a contat. Oltenii au înscris de patru ori și au plecat acasă cu cele trei puncte. Craiova a urcat în clasament pe locul 8 și a depășit-o pe Farul. Trupa lui Hagi nu se regăsește după eliminarea neașteptată din Conference League.

Farul a luat patru goluri de la FCU Craiova

“Cred că este cea mai slabă prestație a Farului din orice perioadă în care echipa a fost antrenată de Gică Hagi. Au fost perioade în care echipa a fost antrenată de Rednic sau de spaniolul acela și am mai văzut astfel de prestații.

ADVERTISEMENT

Dar surpriza mare a fost că sub comanda lui Gică Hagi echipa s-a prezentat așa. Era firesc să fie un recul fizic, mental, dar parcă nu mă așteptam la dimensiunile astea. Și dacă ținem cont și de tipologia adversarului, faptul că adversarul a marcat nu ar fi chiar o știre de presă”, a declarat Andrei Vochin

Farul s-a lovit de o echipă reinventată a celor de la FCU Craiova. Oltenii aveau două înfrângeri înaintea duelului cu Hagi, însă au schimbat tactic și au luat-o prin surprindere pe campioana României. Pentru Farul, urmează partida cu FCSB, liderul campionatului cu 6 victorii în 7 partide.

ADVERTISEMENT

Farul și FCU Craiova sunt la egalitate de puncte

FCU Craiova are trei  victorii și cinci înfrângeri în actualul sezon. Pentru echipa lui Mititelu, urmează deplasarea de la București, pe terenul lui Dinamo. Oltenii nu vor avea un meci ușor. Echipa lui Burcă vine după înfrângerea rușionasă din derby și speră la un rezultat bun pentru a șterge cele întâmplate pe Giulești.

“Pentru ca FC U Craiova marchează în fiecare meci, goluri multe. Problema lor era aceea a sistemului defensiv, a permeabilității acestui sistem defensiv. Mă așteptam la un meci cu goluri multe, dar date de ambele părți. Nu s-a întâmplat așa, iar asta spune multe despre starea de spirit și starea fizică în care se află Farul.

ADVERTISEMENT

Este o diferență atât de mare între ultimele două jocuri din campionat încat îmi vine să zic că strategia de a juca cu prima echipă în meciul precedent, cu cealaltă echipa din Craiova, cu Universitatea, acum, după război, spun că nu a fost cea mai inspirată alegere.

Cred că scopul principal al Farului era să meargă în grupele europene. Cred că toată atenția ar fi trebuit concentrată pe chestiunea aia și poate că lucrurile ar fi stat mai bine”, a declarat Andrei Vochin în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar premia are loc în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică, avem o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

Hagi primeste 4 goluri

 

ADVERTISEMENT