Sport

Adrian Mititelu jr. jubilează după FC U Craiova – Farul 4-0: ”Seară magică. S-a făcut dreptate”

Victoria categorică din meciul FC U Craiova - Farul 4-0 l-a convins pe Adrian Mititelu jr. că echipa sa are valoare să ajungă în play-off.
04.09.2023 | 00:42
Adrian Mititelu jr jubileaza dupa FC U Craiova  Farul 40 Seara magica Sa facut dreptate
Adrian Mititelu Jr și-a achiziționat o nouă mașină de lux. Valoarea automobilului se ridică la 500.000 de euro.
ADVERTISEMENT

Oltenii au făcut un joc excelent în fața campioanei României și s-au impus cu un sec 4-0, reușind să urce pe locul 8 în clasament. ”Juveții” au dominat partida de la un capăt la altul, nelăsând nicio șansă adversarului.

Adrian Mititelu jr. visează frumos după FC U Craiova – Farul 4-0

La finalul întâlnirii FC U Craiova – Farul 4-0, din etapa a 8-a din SuperLiga, Adrian Mititelu jr. a încercat să nu epateze prea mult după această victorie și crede că dacă exista mai multă atenție echipa era deja pe loc de play-off.

ADVERTISEMENT

”A fost o seară magică, însă suntem departe de ceea ce ne-am propus la începutul sezonului. Jocul din această seară ne arată că se poate mult mai mult în acest sezon. Cred că s-a făcut dreptate cu acest rezultat în istoria meciurilor noastre cu Farul, pentru că în ultimele 3-4 partide ne-au bătut sau am făcut egal nemeritat.

Echipa a practicat un joc bun și în meciurile acelea când s-a pierdut cu 4-3, cu 5-3. Cred că se puteau obține mult mai multe puncte în acest sezon. Dacă nu făceam acele greșeli în apărare în anumite partide, astăzi eram pe loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Nu este nimic pierdut, mai sunt multe etape și cred că vom învinge Dinamo în prima partidă după această pauză competițională și vom urca din ce în ce mai mult în clasament. Am jucat foarte bine astăzi, ne-a ieșit totul și sper să o ținem așa în continuare”, a declarat Mititelu jr.

Când va fi numit noul antrenor

Patronul FC U Craiova a mărturisit că speră ca în pauza competițională ce urmează pentru a face loc meciurilor echipei naționale să numească un antrenor principal la echipă, însă nu a vrut să dea mai multe detalii în acest sens.

ADVERTISEMENT

”Ne prinde bine această pauză, sperăm să strângem rândurile, să numim un antrenor și să ducem lucrurile pe un drum bun. Zilele acestea am lăsat-o mai moale cu negocierile pentru că ne-am axat pe acest joc, nu am vrut să mai apărem în presă cu tot felul de nume.

Dar de acum avem două săptămâni la dispoziție să găsim un antrenor potrivit. Avem discuții cu antrenori români și cu străini. Pregătim o rebranduire, multe cluburi din Europa adoptă o siglă nouă pentru tricourile casual. Este o chestiune de marketing, dar este o siglă frumoasă (n.r. – referitor la tricoul purtat de tatăl său la meci)”, a spus Mititelu jr.

ADVERTISEMENT

Preparatorul fizic al oltenilor, Dan Vasilică, cel care se ocupă de pregătirea echipei până la numirea unui nou antrenor, s-a arătat încântat de forța ofensivă arătată și a comparat-o pe FC U Craiova cu ”Gașca nebună” de altădată de la Sportul Studențesc.

ADVERTISEMENT